Close
Megölte a leggyanúsabb nevű sörmárkát a koronavírus

Megölte a leggyanúsabb nevű sörmárkát a koronavírus

Kitalálod, melyik az?

A koronavírus-járvány hatására leállították a Corona sörök gyártását Mexikóban. A sör, amelynek természetesen semmi köze sincs a koronavírushoz, egy hónapja került középpontba, mivel (fájdalmasan) sok fogyasztó asszociált a Corona névről a vírusra:

az amerikai sörfogyasztók harmincnyolc százaléka kijelentette, hogy semmiképp nem inna Corona sört.

A Corona sör a Grupo Modelo sörüzem egyik terméke, többek között ők főzik a Modelo nevű sört is: a gyár pedig a napokban bejelentette, hogy határozatlan ideig szünetelteti a sörgyártást. Ennek azonban semmi köze sincs a névhasonlósághoz: a döntés azután született meg, hogy a mexikói kormány elrendelte, hogy minden nem létszükségletű termékeket gyártó vállalat szüntesse be tevékenységét a járvány terjedésének megfékezése érdekében.

A termelés felfüggesztése április ötödikétől lép életbe, a gyártó reménykedik benne, hogy a kormány mégis engedi majd a további működést, és szükséges termékként tekint a sörre.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: The New York Times)

corona sör | amerika | koronavírus | covid-19 | járvány

FOLYTASD EZZEL

Ez vezetett a világhírű séf öngyilkosságához egy új elmélet szerint

A világ legjobb éttermének a helyén egykor imádott angol költő árult bélyeget

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram