Close
Megölte a leggyanúsabb nevű sörmárkát a koronavírus

Megölte a leggyanúsabb nevű sörmárkát a koronavírus

Kitalálod, melyik az?

A koronavírus-járvány hatására leállították a Corona sörök gyártását Mexikóban. A sör, amelynek természetesen semmi köze sincs a koronavírushoz, egy hónapja került középpontba, mivel (fájdalmasan) sok fogyasztó asszociált a Corona névről a vírusra:

az amerikai sörfogyasztók harmincnyolc százaléka kijelentette, hogy semmiképp nem inna Corona sört.

A Corona sör a Grupo Modelo sörüzem egyik terméke, többek között ők főzik a Modelo nevű sört is: a gyár pedig a napokban bejelentette, hogy határozatlan ideig szünetelteti a sörgyártást. Ennek azonban semmi köze sincs a névhasonlósághoz: a döntés azután született meg, hogy a mexikói kormány elrendelte, hogy minden nem létszükségletű termékeket gyártó vállalat szüntesse be tevékenységét a járvány terjedésének megfékezése érdekében.

A termelés felfüggesztése április ötödikétől lép életbe, a gyártó reménykedik benne, hogy a kormány mégis engedi majd a további működést, és szükséges termékként tekint a sörre.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: The New York Times)

sörgyár | covid-19 | korona | corona | járvány

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom