Close
Csak a legbátrabbaknak ajánlott Ausztria félelmetes égi létrája

Csak a legbátrabbaknak ajánlott Ausztria félelmetes égi létrája

Nem kell messzire menni egy vérbeli adrenalinpumpáló löketért.

Kizárólag megfelelő időjárási körülmények között, és csupán a tapasztalt mászóknak javasolt ez a negyven méter hosszú ausztriai panorámalétra.

Az egyedülálló és viszonylag új szolgáltatás a Donnerkogel via ferratán érhető el Zwieselalmnál. Sziklamászók, félelmet nem ismerők és izgalmat keresők számára kötelező program, 

tériszonyosoknak és kezdőknek ellenben nem feltétlenül ajánlott.

Pedig bizonyára utóbbi kasztba tartozók is szívesen körbenéznének a hegy tetejéről, hogy gyönyörködjenek például Ausztria legmagasabb csúcsában, a Grossglocknerben vagy a Salzkammergutban, esetleg a Gosau-tóban.

Az ég felé vezető, levegőben lógó létra meghódítása nem akármilyen élmény lehet, de az is biztos, hogy kötélből lévő idegek kellenek hozzá – elég csak ránézni a széditő képekre.

Ahhoz, hogy odáig eljussanak a mászók, nagyjából egy háromórás, közepes és nehéz etapokkal tarkított változatos ösvényen kell felcaplatniuk, hogy aztán a kiindulópontját tekintve hétszáz méteres magasságban kifeszített, félelmetesnek tűnő égi létra segítségével felkapaszkodjanak a csúcsra. Már amennyiben bevállalják.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

ausztria | félelmetes | hegycsúcs | mászás | égi létra

FOLYTASD EZZEL

Erre a tengerpartra vágynak most a legtöbben

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom