Ez lesz a nyár legvarázslatosabb divatbemutatója

A Daalarna június 20-án valami egészen egyedi és mágikus eseménnyel készül Szentendrén és a jó hír, hogy bárki részt vehet rajta.

Ezúttal nyáron, a Daalarna Gardenben kerül megrendezésre a Daalarna várva várt fashion show-ja, melynek koncepcióját Szent Iván éjszakája, másnéven midsummer ünnepe adja. A 2024-es Daalarna MIDSUMMER Fashion Show-t június 20-án rendezik meg Szentendrén.

Idén egy igazán különleges Daalarna bemutatóval készülnek, ugyanis a korábbi évekkel ellentétben nem tavasszal, hanem nyáron kerül megrendezésre a Daalarna várva várt fashion show-ja,

melynek koncepcióját Szent Iván éjszakája, másnéven a nyárközép – midsummer – ünnepe adja.

A bemutató a nyár leghosszabb nappalát idézi, Szent Iván éjszakája megalapozza a hangulatot mindenki számára. Szent Iván éjszakája a népi hiedelmek szerint különleges, mágikus erővel bír, a nyár legmisztikusabb éjjele. A néphit szerint ilyenkor bármi megtörténhet, a kívánságok valóra válhatnak és varázslatos dolgok történhetnek.

Az idei esemény extra érdekessége, hogy a Daalarna Garden először nyitja meg kapuit a nagyközönség számára, így izgalmasabbnál izgalmasabb aktivitásokkal készülnek a vendégek számára. A legújabb vonaluk, az Atelier by Daalarna WHITE SWAN kollekciója, valamint a klasszikus Daalarna vonal ILLUSION kollekciójának modelljei mellett különleges, kizárólag erre az alkalomra tervezett ruhákat is bemutat a tervező, Benes Anita, valamint egy hosszú idő óta titokban tartott projekt is debütál majd a kifutón. Mivel a show-t szabadtéren rendezik, egy könnyed és vidám, laza hangulatú eseményre lehet számítani.

– A korábbi évek kora tavaszi bemutatói után nagyon vágytam már egy olyan eseményre, amit napsütésben, a szabadban, igazi fesztiválhangulatban rendezhetünk meg – mondta el Benes Anita, alapító.

– Már csak azért is nagyon izgatott vagyok a nyári bemutató miatt, mert az esküvői ruháknak is a leginkább a nyár és szabadtér a szezonja, úgyhogy ezzel válik majd igazán autentikussá az élmény a résztvevők számára.

Az, hogy ráadásul a június 20-ai Daalarna Fashion Show még Szent Iván éjszakájához is kapcsolódik, ad egy extra misztikumot az estének, hiszen ilyenkor a hagyományok szerint bármi megtörténhet.

Jegyek és további információk elérhetők itt.

benes anita | daalarna fashion show | daalarna | szentendre

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom