Close
Sürgősen munkaerőre van szüksége a skandináv országnak, ezek a legkeresettebb szakmák

Sürgősen munkaerőre van szüksége a skandináv országnak, ezek a legkeresettebb szakmák

2022 első három hónapjában a dániai vállalatok 42 százaléka számolt be munkaerőhiányról, az ország pedig július 1-jén frissítette azon felsőfokú és szakképzettséget igénylő szakmák listáját, amelyekben könnyű most elhelyezkedni.

A diplomások közül elsősorban tudományos, mérnöki, egészségügyi, tanári, informatikai és pénzügyi területen dolgozó, felsőfokú szakembereket várnak, de még mesterdiplomával rendelkező papoknak is adódik nyitott pozíció.

A szakképzett munkavállalók közül is nagy a kereslet a tudományos és mérnöki terület szakembereire, emellett az üzleti és adminisztratív végzettséggel rendelkezőket, valamint a könyvelőket és szociális gondozókat is tárt karokkal várják,

akárcsak a szépségipari szolgáltatásokat nyújtókat, valamint az élelmiszer-előállításban, a fém-, gép-, építőipari és kézműves szakmákban dolgozókat.

Szintén jó helyzetben van az, aki Dániában szeretne vállalkozást indítani, vagy kiterjesztené vállalkozását az északi országban. A teljes listák és bővebb információk ezen az oldalon találhatók.

Szintén rengeteg új munkaerőre lenne szükség a magyarok kedvenc nyaralóhelyén, ha pedig távmunkásként vágnál neki a nagyvilágnak, erre érdemes indulnod.

(Forrás: Euronews, képek: Getty Images, Unsplash)

munkalehetőség | lista | Dánia | keresett | munka

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram