Close
Egy sztárparfümőr segítségével saját illatot kreálhatunk magunknak május 15-én

Egy sztárparfümőr segítségével saját illatot kreálhatunk magunknak május 15-én

Eljöhet az a pont, amikor megunjuk a dizájnparfümöket, és olyan egyedi illatra vágyunk, amit nem érezhetünk meg másokon. Ha eljött ez a pillanat, van egy jó hírünk. 

Daniel Prescio párizsi parfümőr május 15-én nemcsak mindent elmond a niche parfümökről, hanem segítségével elkészíthetjük a saját illatunkat is. Daniel legendás parfümörként a mai napig a francia fővárosban él és alkot; dolgozott már együtt Tom Forddal, Chanellel, Diorral és a Pradával is, tehát lényegében a legnagyobb nevekkel.

A közel háromórás gyakorlati workshop keretében mesél az összetevőkről, megosztja a parfümházak kulisszatitkait, megmutatja a parfümkészítés menetét, továbbá megalkothatjuk a saját parfümünket, amit haza is vihetünk – mindezeket egy exkluzív, inspiráló helyszínen, Budapest egyik legnépszerűbb niche parfümériájában.

A workshop ára aszerint alakul, milyen kiszerelésű saját parfümmel szeretnénk meglepni magunkat (30 ml: 30 000 Ft, 50 ml: 38 000 Ft, 100 ml: 49 900 Ft). A Cherry Garden Perfumeryben rendezendő eseményen maximum tizenöten vehetnek részt, jelentkezni az info@cherrygarden.hu címen lehet.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom