Close
Egy sztárparfümőr segítségével saját illatot kreálhatunk magunknak május 15-én

Egy sztárparfümőr segítségével saját illatot kreálhatunk magunknak május 15-én

Eljöhet az a pont, amikor megunjuk a dizájnparfümöket, és olyan egyedi illatra vágyunk, amit nem érezhetünk meg másokon. Ha eljött ez a pillanat, van egy jó hírünk. 

Daniel Prescio párizsi parfümőr május 15-én nemcsak mindent elmond a niche parfümökről, hanem segítségével elkészíthetjük a saját illatunkat is. Daniel legendás parfümörként a mai napig a francia fővárosban él és alkot; dolgozott már együtt Tom Forddal, Chanellel, Diorral és a Pradával is, tehát lényegében a legnagyobb nevekkel.

A közel háromórás gyakorlati workshop keretében mesél az összetevőkről, megosztja a parfümházak kulisszatitkait, megmutatja a parfümkészítés menetét, továbbá megalkothatjuk a saját parfümünket, amit haza is vihetünk – mindezeket egy exkluzív, inspiráló helyszínen, Budapest egyik legnépszerűbb niche parfümériájában.

A workshop ára aszerint alakul, milyen kiszerelésű saját parfümmel szeretnénk meglepni magunkat (30 ml: 30 000 Ft, 50 ml: 38 000 Ft, 100 ml: 49 900 Ft). A Cherry Garden Perfumeryben rendezendő eseményen maximum tizenöten vehetnek részt, jelentkezni az [email protected] címen lehet.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

budapest | workshop | exkluzív | Daniel Prescio | parfüm

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram