Így tiszteleg Párizs művésznői előtt a Dior

A luxusdivatház új kiállításában olyan ikonikus ruhadarabokat mutat be, melyek egytől egyig a márka és a párizsi művésznők kollaborációit ünneplik.

2022. márciusában nyitott meg a Dior múzeuma, amely évente két alkalommal jelentkezik új tárlattal. A nemrégiben debütált kiállításon a divatház és a női művészek közötti különleges együttműködések csodálatos eredményeit vonultatják fel.

A La Galerie Dior-ban olyan neves művészek munkái láthatók, mint Lillian Bassman, Elina Chauvet, Judy Chicago, Maya Goded, Constance Guisset, Katerina Jebb, Eva Jospin, Brigitte Lacombe, Claude Lalanne, Sarah Moon, Brigitte Niedermair, Shourouk Rhaim, Niki de Saint Phalle, és Yuriko Takagi.

A műalkotások nemcsak a párizsi alkotók sokszínűségét és kreativitását bizonyítják, hanem a divatház gazdag történelmét is. Egyúttal azt szimbolizálják, hogy a márka milyen változatos módon tudja inspirálni a művészeket. A tárlaton megtekinthetők az ikonikus Lady Dior kézitáska újraértelmezett változatai, de számos más ruhadarab és kiegészítő is átvezeti a látogatókat a márka örökségén.

A kiállítás 2024. május 13-ig tekinthető meg Párizsban.

(Forrás: Haute Living, fotók: Adrien Dirand)

kiállítás | luxusmárka | galéria | márka | dior

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom