Close
A Dior tökéletes kapszulakollekciót álmodott meg a síszezonra

A Dior tökéletes kapszulakollekciót álmodott meg a síszezonra

A kapszulakollekciót egy japán ruházati márkával, a Descente-tel együttműködésben hozta létre a divatház, hogy egyedi stílusa a téli csúcskategóriás sportfelszerelések minden igényének meg tudjon felelni.

A sípályák lassan hívogatnak, a Dior pedig mindezt kihasználva igazi luxus szintre emeli a síruházatot. A divatház piacra dobta ugyanis a Kim Jones által tervezett férfi kapszulakollekcióját, amely egyesíti a stílust a teljesítmény ígéretével, miközben a darabok jellegzetes sportruházati formát öltenek.

A kollekció minden egyes eleme a luxust, a szakértelmet és a minimalista dizájnt ötvözi egy csepp merészséggel fűszerezve.

A síruhák között megtalálhatok kabátok, nadrágok, maszkok, sisakok, napszemüvegek, táskák és további téli kiegészítők. Igazán figyelemre méltó eleme

a svájci Aki Ski által tervezett egyedi, Dior snowboard is.

A teljes kollekció már megvásárolható a Dior weboldalán.

A Dior az elmúlt hónapokban számos új kollekciót bemutatott. Ebben a cikkünkben a divatház új férfi téli kollekciója látható, amely a Dior Men klasszikus örökségét hirdeti a modernitás szemüvegén keresztül. Itt a Charlize Theron által prezentált új Dior parfümről lehet olvasni, de érdemes visszatekinteni a nyárra is, amikor a márka bemutatta csodás Tutti Frutti kiegészítőit is, amivel a nyári hangulatot kívánták elmenteni a hűvösebb hónapokra.

(Forrás: Haute Living, fotók: Dior)

luxusmárka | téli kollekció | dior | sportruházat | síruházat

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram