Close
Három dizájnüzlet, ami idén nyílt meg, hogy új színt vigyen az életünkbe

Három dizájnüzlet, ami idén nyílt meg, hogy új színt vigyen az életünkbe

2021 igazán izgalmas év volt a dizájn szerelmesei számára. Három egészen elképesztő üzlet is megnyitotta kapuit, hogy hol a skandináv életérzést, hol az art de vivre szemléletét csempéssze a mindennapjainkba.

Home of Solinfo

A VII. kerületben megnyitott showroom minden eddiginél nagyobb területen, négyszáz négyzetméteren hozza el a skandináv formatervezés legjavát, kiegészítőktől a bútorokig és lámpákig. Az üzletben a kiegészítőket nem csak a szemnek szépet kínálják, de

a praktikumra is gondolnak, egyszerűen és frappánsan.

A skandináv életszemlélet, letisztultság a formavilág mellett a funkcionalitást is előtérbe helyezi, miközben hitelesen közvetíti a lagom, a sisu és a hygge életérzést.

Roche Bobois

A Roche Bobois Flagship Store a belvárosban, történelmi múlttal rendelkező épületek szomszédságában található, másrészt a showroomnak egy műemléképület ad otthont, amely nemcsak különleges atmoszférát teremt, de egyedülálló mérete miatt egyedi belsőépítészeti megoldások alkalmazását is lehetővé tette.

A kollaborációk, művészeti nyitások és legendás bútorok ápolása mellett pedig a Roche Bobois nem feledkezik el a környezetről sem és

nagyon tudatos az ökológiai lábnyomát illetően.

KUNSZT!

Augusztus elején nyílt meg a KUNSZT!, Veszprém új dizájnboltja, galériája, brunch-bisztró-kávézója és közösségi tere. Az új hely Veszprém központjában, az Óváros téren, a patinás Rosenberg ház hatalmas saroküzletében található. Az alapítók igazi kreatív központot hoztak létre, ahol

a 2023-as kulturális fővárosban találkozhat egymással kortárs dizájn, közösségi élmény, a balatoni jellegzetességek és finom ételek.

A KUNSZT! különlegességét pop-up store koncepciója, workshopjai, közösségi programjai és az ezekhez illeszkedő kifinomult gasztronómiai kínálata adja. Minőségi árukészletetet, központi helyszínt, igényes, látványos, a munkákat kiemelő környezetet, értő közönséget, a csoportos megjelenésen túl egyedi bemutatkozási lehetőseget kínál.

(Fotók: Gosztom Gergő, Roche Bobois, KUNSZT!)

belső tér | bolt | üzlet | lakberendezési üzlet | skandináv

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Mintha csak a táj emelte volna ki magából ezt a meseszép mexikói kőházat

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram