Aki szereti a tequilát és a grapefruitot, annak máris ajánlott asztalt foglalni.
Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.
Tequila és grapefruitszóda. Ez adja alapját a Paloma koktélnak, amely Mexikó szívéből származik, ám olyannyira népszerűvé vált a Latin-Amerikai ország határain túl is, hogy jelenleg a világ kilencedik legnépszerűbb koktélja.
Nem véletlen tehát, hogy a grapefruit pikáns frissességét a tequila finom melegségével ötvöző, könnyen elkészíthető, jellegzetes rózsaszínű ital ma már világnappal is büszkélkedhet.
A főváros szívében nem mindennapi környezetben megnyíló Don Julio 1942 x W Budapest terasz a luxus tequila márka által képviselt életérzés mellett a brand stílusjegyeit kombinálja a hotel lenyűgöző dizájnelemeivel. Az Operaház panorámájával megnyíló exkluzív helyszínen egészen a nyár végéig lehet élvezni a pazar környezetet és a prémium minőségű italokat.
„A Paloma koktél világnapján a Don Julio 1942 és a W Budapest exkluzív partnerségét is ünnepeljük. Ez az együttműködés megtestesíti a magas minőség és a prémium életstílus legjavát, amelyet a mexikói ital minden kortya tökéletesen megragad. Ezen a különleges helyszínen a páratlan Don Julio tequilával, készen állunk arra, hogy az idei nyár egyik legkedveltebb italává tegyük a Paloma koktélt” – mondta Juliana Ballarin, a Diageo kelet-európai Marketing Igazgatója.
Patrick Luk, a W Budapest marketingigazgatója így nyilatkozott: "A W Budapestben arra törekszünk, hogy a város kulturális központja legyünk, így örömmel jelentjük be első terasz együttműködésünket a Don Julio 1942-vel. A kollaboráció egy kifinomult, magas színvonalú, nyári kikapcsolódásokhoz kiváló helyszínt varázsol a fényűző Andrássy útra. Az innovatív, kézműves koktéloktól kezdve a W Lounge menüjének ízletes falatkáin át, az új zenei programunk, az Arcade Sound bevezetéséig, házhoz hozzuk Budapest pezsgő zenei színterét. Izgatottan várjuk, hogy vendégeink egy felejthetetlen nyarat töltsenek el nálunk, kivételes élményekkel és egyedi pillanatokkal."
Az ajánlott recept: forró nyári esték, 50 ml Don Julio Blanco, 15 ml agavészirup, 15 ml friss lime lé, felöntve grapefruit szódával, egy grapefruit szelettel díszítve és az egyedülálló tálalási rituáléhoz a Don Julio 1942 x W Budapest terasz exkluzív helyszíne.
Az egész szezonban elérhető speciális Don Julio itallapon továbbá öt koktél és négy tequila különlegesség kóstolható. A sokak által kedvelt Margarita mellet olyan izgalmas kreációk is elérhetőek, mint a Spicy Don Reposado, amelynek markáns karakterét kápia paprika, chili és gránátalma adja. A Strawberry Affair könnyed, elegáns ital, melynek ízjegyei között megtalálható eper, bazsalikom és citrusok.
ikonikus | don julio | mexikó | terasz | w budapest
Jön az a különleges fesztivál, amelyen minden ízében megélheted a Márton-napi hagyományokat
Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú
Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!