Close
Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Készülj fel az óriási dugóra.

Ma reggel 8:40 körül baleset történt az M7-es autópálya 18-as kilométerénél: három autó ütközött a fővárosból kivezető oldalon.

Eddig úgy tudni, hogy a balesetben senki sem sérült meg, azonban a helyszínen még mindig forgalmi akadályt képeznek az autók és elkezdődött a masszív torlódás.

Az Útinform szerint több kilométeres dugóra kell készülni, úgyhogy vagy ne is célozzuk be ma a Balcsit vagy kerülőúton menjünk az M6-oson, utána ráckeresztúri csomóponton térjünk vissza az M7-re Martonvásárnál.

(Forrás: Police, 24.hu, fotó: Unsplash)

hír | torlódás | balaton | dugó | autópálya

FOLYTASD EZZEL

Rossz hír a Ryanairrel utazóknak: nyolc budapesti járatát szünteti meg a légitársaság

Váratlan döntést hozott a WizzAir: több mint öt hónap után Oroszországba is indít gépeket a légitársaság

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom