Close
Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Készülj fel az óriási dugóra.

Ma reggel 8:40 körül baleset történt az M7-es autópálya 18-as kilométerénél: három autó ütközött a fővárosból kivezető oldalon.

Eddig úgy tudni, hogy a balesetben senki sem sérült meg, azonban a helyszínen még mindig forgalmi akadályt képeznek az autók és elkezdődött a masszív torlódás.

Az Útinform szerint több kilométeres dugóra kell készülni, úgyhogy vagy ne is célozzuk be ma a Balcsit vagy kerülőúton menjünk az M6-oson, utána ráckeresztúri csomóponton térjünk vissza az M7-re Martonvásárnál.

(Forrás: Police, 24.hu, fotó: Unsplash)

torlódás | autópálya | dugó | baleset | hír

FOLYTASD EZZEL

Ebben az országban most inkább ne szálljunk be az alternatív taxiba

Erre indulj, ha Horvátország kicsiny Velencéit keresed!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram