Close
Ebben a párizsi szállodában mást jelent a medencés élmény

Ebben a párizsi szállodában mást jelent a medencés élmény

Szokatlan helyen ebédelni vagy vacsorázni mindig extra töltetet ad az étkezésnek. Hasonlóan vélekedik egy franciaországi hotel vezetése is.

A párizsi Les Bains hat hónapig zárva tartott a koronavírus-járvány miatt, úgyhogy érthetően igyekszik pótolni a leállás okozta bevételkiesést. Bár a szálloda összes szobája még nem elérhető a vendégek számára, a hotel különböző helyiségei rendelkezésükre állnak egy-egy rendhagyó vacsorára, legyen az az épület penthouse lakosztálya, éjszakai klubja vagy akár lifttel megközelíthető magánlakása.

A legkülönlegesebb azonban egyértelműen az üresen tengődő medencéje, melyet étteremnek rendeztek be.

A párizsi Marais-negyedben található helynek komoly múltja van. Még fürdőként nyitotta meg kapuit a 19. században, aztán 1978-ban Phillipe Stark dizájner Les Bains Douches néven már szórakozóhelyként üzemeltette. A táncparkettjéről és a mozaikcsempés medencéjéről ismertté vált klubot a nyolcvanas években olyan hírességek látogatták, mint Mick Jagger, Kate Moss és Naomi Campbell.

A 2015-ös átalakítások után immáron hotelként éledt újjá a Les Bains. A tervezők megtartották az eredeti szórakozóhely egy részét, valamint építettek egy medencét, amellyel az épület eredeti funkciója előtt tisztelegnek, és kialakítottak egy éttermet is. Ez lett a Roxo.

Jean-Pierre Marois, a Les Bains tulajdonosa reméli, hogy az étterem ezzel a kivételes megoldással emlékezetes élményt ad majd a vendégeknek. Foglalni csütörtökön, pénteken és szombaton lehet a szálloda weboldalán.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Insider, fotók: Insider, Les Bains Paris)

párizs | Les Bains Paris | medence | Les Bains | hotel

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram