Close
Ebben a párizsi szállodában mást jelent a medencés élmény

Ebben a párizsi szállodában mást jelent a medencés élmény

Szokatlan helyen ebédelni vagy vacsorázni mindig extra töltetet ad az étkezésnek. Hasonlóan vélekedik egy franciaországi hotel vezetése is.

A párizsi Les Bains hat hónapig zárva tartott a koronavírus-járvány miatt, úgyhogy érthetően igyekszik pótolni a leállás okozta bevételkiesést. Bár a szálloda összes szobája még nem elérhető a vendégek számára, a hotel különböző helyiségei rendelkezésükre állnak egy-egy rendhagyó vacsorára, legyen az az épület penthouse lakosztálya, éjszakai klubja vagy akár lifttel megközelíthető magánlakása.

A legkülönlegesebb azonban egyértelműen az üresen tengődő medencéje, melyet étteremnek rendeztek be.

A párizsi Marais-negyedben található helynek komoly múltja van. Még fürdőként nyitotta meg kapuit a 19. században, aztán 1978-ban Phillipe Stark dizájner Les Bains Douches néven már szórakozóhelyként üzemeltette. A táncparkettjéről és a mozaikcsempés medencéjéről ismertté vált klubot a nyolcvanas években olyan hírességek látogatták, mint Mick Jagger, Kate Moss és Naomi Campbell.

A 2015-ös átalakítások után immáron hotelként éledt újjá a Les Bains. A tervezők megtartották az eredeti szórakozóhely egy részét, valamint építettek egy medencét, amellyel az épület eredeti funkciója előtt tisztelegnek, és kialakítottak egy éttermet is. Ez lett a Roxo.

Jean-Pierre Marois, a Les Bains tulajdonosa reméli, hogy az étterem ezzel a kivételes megoldással emlékezetes élményt ad majd a vendégeknek. Foglalni csütörtökön, pénteken és szombaton lehet a szálloda weboldalán.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Insider, fotók: Insider, Les Bains Paris)

rendhagyó | medence | párizs | uszoda | hotel

FOLYTASD EZZEL

Eláruljuk, miért nem érdemes kihagyni a szezon talán legizgalmasabb dizájneseményét

Brutális, mennyivel több pénz kell egy átlagos lakás megvásárlásához mint két éve

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram