Ébred, pezseg a Római-part: egy hangulatos food udvarral erősítenek

Azt tudjuk, hogy Serényi Zsoltiék és a BpBARbq már hangol a Rómain, mi több, hamarosan meg is nyitnak, de további szuper hírek érkeztek a főváros kedves folyóparti pihenőhelyéről. Egy food udvar nyílt a III. kerület legszerethetőbb részén fagyizóval, sörözővel, vegán opciókkal, mexikói falatokkal. Ciao, Miamor!

Nehéz lehet olyan budapestit találni, aki ne imádná a Római-partot. Van benne egy kis balatoni szabadságérzet, némi retró életérzés, és ugye maga a természet közelsége is hívogató. A legjobb egy egész napot kinn tölteni, mondjuk biciklivel, a családdal, kutyusokkal. Sokszor éreztük mégis, hogy bár az elmúlt években egyre több tényleg minőségi vendéglátással foglalkozó hely nyílt és alapult, mégis sok büfében átverős árak és silány ételek fogadtak. Tisztelet a kivételnek, persze.

A Fellini, az egyik legszerethetőbb hely a Rómain

Úgy fest, hogy a fővárosi közönség megérett a minőségre, és a szórakozásra, étkezésre szánt összeget tényleg úgy költenék el szívesen, ha valódi szolgáltatást kapnak.

Kedvességet, harmonikus környezetet, klassz ételeket. Ezen a gondolaton indulhatott el a Miamor, ami elég meglepő, de egy úgynevezett food court, csak éppen a belváros közepe helyett a zöldben, a vízparton.

Fagylalttal, mexikói ételekkel, vegán opciókkal, hideg sörökkel, laza fröccsökkel.

Extraként pedig bérelhető strandröplabda-pályákkal. Az pedig, hogy egy ilyen hercig nevet kapott, hogy Miamor, ami visszafele olvasva Rómaim... külön dícséretet érdemel!

Miamor Rómaim, Budapest III., Nánási út 91. (bejárat a partról)

Ez is érdekelhet:

A főváros egyik legjobb BBQ-helye teraszt kap a Római-parton

Úgy tűnik, a gasztronómiailag elég vegyes Római-part most egy olyan egységet kap, ami miatt érdemes lesz a Dunánál tölteni egy egész napot is.

(Fotók: Miamor-Facebook, Wikicommons)

Ladrillos | római | Las Vegans | bár | fagyi | budapest

FOLYTASD EZZEL

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Ilyen a „havas mindfulness”, avagy 5+1 út a belső békéhez télen
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom