Close
Szó szerint dzsungel a betonban – Edition, a Times Square-en

Szó szerint dzsungel a betonban – Edition, a Times Square-en

Mikor már azt gondolnánk, hogy a New York-i zsúfolt helyeket nem lehet újabb szereplővel bővíteni, vagy építenek még jó pár emeletet egy épületre, vagy a föld alatt mocorognak. Az Edition hotel, de rendezvényhelyszínt, bárokat, éttermeket is üzemeltet. Köztük a 701 West éttermet, a Paradise Clubot és a környék legzöldebb teraszát. 

Az Edition hotelek világszerte a luxust és high-end érzést testesítik meg. A legújabb, Times Square-en található szálloda mellett olyan helyeken találjuk meg őket, mint London, Miami, Bodrum, Barcelona, Shanghai, Abu-Dzabi, és Los Angeles, de New Yorkban, a Madison Square Parknál is jelen vannak.

Exkluzív szállodalánc kimagasló vendéglátással, nagyon magasra pozicionált dizájnnal, sok híres és tehetős vendéggel, akik számára nem kérdés, hogy ha az adott városban járnak, merre vezessen az első út a reptérről.

Leonadro DiCaprio például West Hollywoodban tartotta születésnapját, Robert Downey Jr. pedig szívesen időzik a hotelben.

Összesen négyszázötvenkét szoba, megannyi lakosztály áll rendelkezésre, melyből a penthouse rezidencia például százhuszonegy négyzetméteres, harminchét négyzetméteres terasszal. A Deluxe city view lakosztály függönyét elhúzva pedig azonnal az ikonikus tér kivetítőit, óriásplakátjait látják a szerencsések – dudatülkölés nélkül, százszázalékos hangszigeteléssel.

Az egyik legnagyobb dobás a 701 West étterem, ahova Amerika egyik legtehetségesebb fiatal konyhafőnökét és étteremtulajdonosát hozták el executive-nak: John Fraser a fine dining Michelin-csillagos világából érkezett. Francia alapokra építkezik, és nagyon sűrűn megújuló vacsorákkal kápráztatják el vendégeiket. Az legutóbbi menün például olyan ínyencségeket találunk, mint a polip carpaccio, galamb muhamarrával, bárányborda Coloradóból, wagyu marha feketefokhagyma dzsemmel. Kortárs és elegáns, gasztro szempontból is.

A hotel egyik legcsodásabb része a terasz és a kert, melyek rálicitálnak talán minden, nagyon zöldnek mondott élőfalas megoldásra, pálmásításra: valóságos dzsungel elevenedik meg a francia-amerikai brasserie-ben. Reggeli, brunch, ebéd, vacsora is elérhető az elképesztően zöld környezetben. Természetesen itt sem futunk bele erőltetett körökbe: tatár, cobb saláta, lobster roll és steakek közül választhatunk.

Mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, már egy Edition éjszakáért is: a legkedvezőbb, standard szobás éjszaka körülbelül kétszázötven dollárnál kezdődik. Az élmény, a kivételes luxus viszont garantált.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom