Egy forintért adják a telkeket ezen a gyönyörű magyar borvidéken

Az olaszországi egyeurós házak mintájára így szeretné növelni lakosainak számát a kis magyar falu. 

A Napi.hu szúrta ki, hogy Vígh László, Tolnanémedi polgármestere bejelentette:

körülbelül tíz, 3000-4000 négyzetméteres közművesített, vagy könnyen közművesíthető telket kínálnak majd egy forintért az építkezőknek a településen, amely a mesés tolnai borvidékhez tartozik.

A kezdeményezés célja, hogy nőjön a lakosság, ugyanis míg 2017-ben még 1100-an éltek a faluban, mára 991 lakos maradt. Emellett a programmala fiatalokat is maradásra vagy letelepedésre szeretnék ösztönözni, ugyanis nagyon elöregedett Tolnanémediben a lakosság.

Vígh László szerint amúgy a környéken 2-5 millió forintért lehet közművesített építési telket vásárolni.

(Forrás: HVG, Napi.hu)

Frissítés Tolnanémedi honlapjáról, a polgármestertől:

"Ezúton tájékoztatok minden érdeklődőt hogy, a sajtóban megjelent „1 forintért telek vásárolható Tolnanémedin” program egy jövőbeni lehetőség, amely hamarosan a képviselő-testület elé kerül. Tehát jelenleg még nem született meg a döntés, a program pontos részleteinek kidolgozása ezt követően kezdődhet meg.

Amennyiben a lehetőség aktuálissá válik, úgy a honlapunkon részletes tájékoztatást nyújtunk az igénylés feltételiről. A sajtómegjelenést követően rengeteg a telefonos és e-mailes megkeresés, szíves türelmüket kérem."

borvidék | tolnanémedi | magyarország | olcso haz

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom