Close
Van értelme egy percre elugrani Skóciába? Nagyon is!

Van értelme egy percre elugrani Skóciába? Nagyon is!

Edinburgh utcái elven történelmet cipelnek magukon, a várost viszont megtöltik élettel a lakói. És micsoda élettel!

Azt már tudjuk, hogy Skócia a tökéletes hely, ha ki akarjuk szellőztetni a lelkünket, most viszont kiderült: akkor is jó választás, ha csordultig töltenénk whiskeyvel élményekkel.

Ez utóbbi esetben Edinburgh-ba kell menni, ahol elképesztő gazdagságban várnak ránk történelmi részek, zöld parkok, olyan kortárs művészeti fesztiválok, mint a Hidden Door és a Fringe, no és sűrűn belebotlani pubokba és nightclubokba is. Mi több, ott a Cameo Cinema, ami állítólag Tarantino egyik kedvenc mozija – és szerepel is ebben a videóban:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom