Close
Van értelme egy percre elugrani Skóciába? Nagyon is!

Van értelme egy percre elugrani Skóciába? Nagyon is!

Edinburgh utcái elven történelmet cipelnek magukon, a várost viszont megtöltik élettel a lakói. És micsoda élettel!

Azt már tudjuk, hogy Skócia a tökéletes hely, ha ki akarjuk szellőztetni a lelkünket, most viszont kiderült: akkor is jó választás, ha csordultig töltenénk whiskeyvel élményekkel.

Ez utóbbi esetben Edinburgh-ba kell menni, ahol elképesztő gazdagságban várnak ránk történelmi részek, zöld parkok, olyan kortárs művészeti fesztiválok, mint a Hidden Door és a Fringe, no és sűrűn belebotlani pubokba és nightclubokba is. Mi több, ott a Cameo Cinema, ami állítólag Tarantino egyik kedvenc mozija – és szerepel is ebben a videóban:

FOLYTASD EZZEL
Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!
Két óra alatt felérni a türkizkék tengerpartról egy háromezer méter magas hegycsúcsig
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom