Close
Van értelme egy percre elugrani Skóciába? Nagyon is!

Van értelme egy percre elugrani Skóciába? Nagyon is!

Edinburgh utcái elven történelmet cipelnek magukon, a várost viszont megtöltik élettel a lakói. És micsoda élettel!

Azt már tudjuk, hogy Skócia a tökéletes hely, ha ki akarjuk szellőztetni a lelkünket, most viszont kiderült: akkor is jó választás, ha csordultig töltenénk whiskeyvel élményekkel.

Ez utóbbi esetben Edinburgh-ba kell menni, ahol elképesztő gazdagságban várnak ránk történelmi részek, zöld parkok, olyan kortárs művészeti fesztiválok, mint a Hidden Door és a Fringe, no és sűrűn belebotlani pubokba és nightclubokba is. Mi több, ott a Cameo Cinema, ami állítólag Tarantino egyik kedvenc mozija – és szerepel is ebben a videóban:

edinburgh | video | road trip | utazás | Skócia

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram