Nick DiGiovanni olyan napot rakott össze magának, amilyet kevesen engedhetnek meg maguknak.
A séfként és youtuberként ismert amerikai híresség egy nap alatt úgy ette végig New York-ot,
hogy először egy egy Michelin-csillagos étterembe ült be, aztán egy kétcsillagosban folytatta, végül egy három Michelin-csillagot kiérdemlő fancy helyen fejezte be irigylésre méltó gasztrotúráját.
Kezdésként a Flatiron negyedben található olaszos Rezdorában reggelizett, ahol leginkább itáliai falatokat tettek elé, majd Manhattan szívében Gabriel Kreuthernél ebédelt. A videóból többek között kiderül, hogy ez a kétcsillagos étterem már teljesen más szintet képvisel – hogy mást ne mondjunk, amíg a helyfoglalással és az iPad-en érkezett menü böngészésével volt elfoglalva, addig a személyzet megfigyelte, hogy jobbkezes vagy balkezes evőeszközöket tegyenek-e az asztalára.
Ahogyan azt elárulta, nem számított rá, hogy egy plázában találja majd a három csillaggal kitüntetett Per Sét, viszont az apró fogásokat tartalmazó, kilenctételes kóstolómenühöz már szépen kiöltözött. Külön kiemelte a fehér szarvasgombás riozottót, plusz a lazacos amuse bouche-ért és az édes krumplis gnocchiért is odavolt.
A videó leírásában olvasható információk szerint összesen 15 ezer dollárjába (5.4 millió forintjába) került a három étkezés.
(Fotó: Getty Images, illusztráció)
michelin-csillagos | étterem | legdrágább | egymillió forintos | new york
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!