Close
Ehető kávésbörgével tesz a bolygóért az új-zélandi légitársaság

Ehető kávésbörgével tesz a bolygóért az új-zélandi légitársaság

Ha nem is a teljes repülésmentesség a cél, de a környezettudatosság sok apró lépésben is megmutatkozhat. Így van ezzel az Air New Zealand is, amely amellett, hogy a fedélzeten és a földi várókban is lebomló poharakkal dolgozik, most a Twiice menő bögréit is csatasorba állította. Szépek, finomak, és a bolygót sem terhelik. 

Egyre több olyan hírről hallani, ami azt erősíti, hogy a légiközlekedésben is történt valami, ami tudatosságra sarkallja a különböző társaságokat. Az új-zélandi nemzeti légitársaság CNN-nek közölt adatai szerint évente nyolcmillió kávét és teát szolgálnak fel a fedélzeten, ez ugyanannyi, sőt, még több poharat jelent.

A társaság poharait már lebomlóra cserélte, sőt, az ételekhez kínált szószok kis műanyagtasakját is felváltották már újrahasznosítható tálacskákra. A legújabb hír pedig a Twiice bögrék tesztelése: ezek a tényleg ehető bögrék helyi gyártmányok, egy kisebb, családias startup fejlesztései. A Twiice megálmodóinak az volt a célja, hogy olyan ehető poharakat gyártsanak, ami végre nemcsak zöld, de finom is, nem algából vagy magvakból készül, nincs mellékíze, hanem süteményszerű, vaníliás.

Sőt, a Twiice újabb fejlesztésekkel készül, és a pohárka után a tányérbizniszbe is betörnének, ugyanígy. A légitársaság, úgy fest, nyitott erre is.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Twiice)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom