Hihetetlen, hol sikerült éjszakáznia két amerikai turistának

Az alvó férfiakra a műemlék biztonsági személyzete talált rá hétfőn.

Az amerikai turisták vasárnap 22 óra 40 perckor vettek jegyet, és „túlzott alkoholfogyasztásuk miatt“ fent ragadtak. Az ügyészség és a helyszínt üzemeltető SETE (Société d’Exploitation de la tour Eiffel) szerint hétfőn kora reggel az Eiffel-torony biztonsági személyzete talált rájuk még az emlékmű nyitása előtt.

A férfiak a biztonsági korlátokon átugrálva indultak lefelé a lépcsőn, de nem jutottak tovább a második és harmadik szint közötti, látogatók elől elzárt területnél.

Miután rájuk találtak, egy speciális mentőegység segítségével „gyorsan eltávolították” őket és átadták a párizsi rendőrségnek, ellenük vádat emeltek a behatolásért, bár az üzemeltető elismerte, hogy nem jelentettek fenyegetést.

Mivel nem találtak kárt, a történelmi-kulturális helyszín megsértése miatt kiszabott bírságot elengedték. Az eset miatt hétfőn később nyitott ki a műemlék.

Az olaszoknak is rendszeresen meggyűlik a bajuk a renitens turistákkal, nem csoda, hogy az egyik város úgy döntött, megneveli a bunkó látogatókat.

(Forrás: CNN, BBC, képek: Getty Images)

Eiffel-torony | párizs | turisták

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom