Close
Ingyen éjszakákat ad ez a szálloda, ha nem érzi jól magát náluk a vendég

Ingyen éjszakákat ad ez a szálloda, ha nem érzi jól magát náluk a vendég

Általában nem kapunk pénzvisszafizetési garanciát egy nyaralásra, de minden bizonnyal nyugodtabbak vagyunk, amennyiben előre tudjuk, hogy probléma esetén kárpótolnak valamivel.

Így tesz egy hawaii-szigeteki szálloda, amely garantálja, hogy a vendég élvezni fogja a hotelben eltöltött időt,

de ha netán mégsem, akkor cserébe további éjszakákat ad ajándékba.

Az Outrigger Hotels and Resorts napokban meghirdetett akciója értelmében, ha a vendég elégedetlen a szolgáltatással, az üdülőhely a következő látogatására kreditként jóváír néhány további ott tartózkodást.

Sean Dee marketingigazgató a biztonságos utazási protokoll és az elérhető oltóanyagok hírére optimistán tekint a közeljövőbe, és reméli, hogy az Outrigger kampánya arra inspirálja a szigetekkel kacérkodókat, hogy mindenképp ellátogassanak a föld egyik legszebb, és kulturális értelemben leggazdagabb helyére. “A turisták imádni fogják itt a vakációt, ha pedig nem, abban az esetben legközelebb vendégül látjuk őket. Ígérem” – nyilatkozta Sean Dee.

Ahhoz, hogy részt vegyünk a kárpótlási akcióban, a társasághoz tartozó szállodák – például az Outrigger Waikiki Beach Resort és a Waikiki Beachcomber By Outrigger – valamelyikében kell legalább négy éjszakát lefoglalni 2021. március 1. és december 21. között.

Hotelhelyzet

Ha már kreativitás és furcsaság, mutatunk öt szállodát, amelyet nem érdekelnek a megszokások. Ha ez nem lenne elég, már nem sokat kell várni az első űrszállodára. Itthon a valóság talaján maradva, a korlátozások fokozatos feloldásával várhatóan a nyári hónapokban éledhet újra a szállodaipar. Először a vidéki szálláshelyek iránt térhet vissza a kereslet a BDO Magyarország könyvvizsgáló és tanácsadócég legfrissebb iparági elemzése szerint; az egy kiadható szobára jutó árbevétel 2019-es szintjét várhatóan csak a 2023-as szezonban érheti el az iparág.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Pixabay)

ajándék | credit | hawaii | szálloda | éjszaka

FOLYTASD EZZEL

Hét jótanács tapasztalt utazóktól, amit érdemes megfogadni

Óriási papírmasépatkány parádézott végig Velencében: megkezdődött a karnevál!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram