Close
Vízen csordogáló luxus: tavasszal elindul a hajózás Orient expressze

Vízen csordogáló luxus: tavasszal elindul a hajózás Orient expressze

A Velencében debütáló úszó butikhotelbe becsekkolni olyan lesz, mintha egy modern Orient expresszel utaznánk körbe a lagúnák városát, csak éppen kötött pálya helyett vízen hömpölyögve.

Ez az Uniworld által útnak indított S.S. La Venezia, amely mindent megtesz az autentikus élményért: még a csillogó-villogó enteriőrje is tradicionális velencei ihletésű.

A patinás társaság valamennyi hajóját úgy álmodták meg, hogy az hangulatában és berendezésében mindig reflektáljon az adott célállomásra.

Az S.S. La Venezia belső világa a 1921-ben alapított Fortuny érdeme, amely kézzel készült textíliáiról ismert (a műveletek pontos részleteit egyébként máig titkolják).

Mindezek eredményeként az art deco stílusú, elegáns helyiségekben gyönyörűen megmunkált muránói üveg, merész szövetek és dekoratív tapéta van jelen, a márványpadlóval vagy bronzberakásos parkettával díszített kabinokban pedig hatalmas ablakok segítenek elmélyülni a panorámában.

A hajón hatvanhárom kabin található, összesen százhuszonhat utas tud kényelmesen elmerülni a Velence-élményben. Junior, klasszikus és előkelő lakosztály közül választhatnak a vendégek, akik már a lobbyban átélhetik a város összetéveszthetetlen hangulatát, merthogy az enteriőr az 1930-as évek Velencéjét idézi. Az étterem kínálata természetesen a hagyományos velencei konyhára épül.

Az Uniworld flottájához tartozó S.S. La Venezia 2021 márciusában hagyja el először a kikötőt. A város mellett az észak-olasz régió egyéb gyöngyszemeit is bejáró tíznapos utazás ára fejenként 2899 dollártól (nagyjából 887 ezer forinttól) indul.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lonely Planet, fotók: Uniworld, Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Vízágyúkat kellett bevetni, annyian tüntetnek a kötelező védettségi igazolvány ellen Triesztben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom