Close
Csodálatos lakosztállyal tiszteleg az ikonikus színésznő előtt kedvenc szállodája

Csodálatos lakosztállyal tiszteleg az ikonikus színésznő előtt kedvenc szállodája

Kilencven évvel ezelőtt született Elizabeth Taylor, aki bár több mint egy évtizede nincs az élők sorában, mégsem feledik rajongói. De megőrzi az emlékét a Dorchester Collection is, amely két lakosztályt rendezett be a színésznő tiszteletére.

Az Oscar-díjas színésznő hihetetlen öröksége előtt tisztelegve Elizabeth Taylornak dedikálta két luxuslakosztályát a Dorchester Collection. Az Elizabeth Taylor Harlequin Suite a Dorchesterben és az Elizabeth Taylor Bungalow 5 a The Beverly Hills Hotelben várja a vendégeket.

Taylor tizenhét évesen szállt meg először a Dorchesterben az édesanyjával, de életében több alkalommal is visszatért a szállodába, például akkor, amikor

a 20th Century Foxszal tárgyalt a Kleopátra című filmben játszott főszerepéről és elképesztően magas gázsijáról.

Elizabeth Taylor a film forgatásán találkozott Richard Burtonnel, akivel szerelembe is esett. A legendás páros gyakori vendége volt a hotelnek az 1960-as és 1970-es években. Szintén ott hajtotta álomra a fejét akkor, amikor

2000-ben II. Erzsébet királynő színészi és jótékonysági szolgálataiért kitüntette.

A The Beverly Hills Hotel szintén szilárd bázist jelentett a világsztár életében. A „Rózsaszín Palotának” nevezett szálloda híres bungalóiban Elizabeth Taylor még friss házasként is megszállt, a hotel ikonikus lounge-ában pedig előszeretettel fogyasztott sült csirkét burgonyapürével és sok mártással. Emellett az Oscar-díjának átvételét követően is ott pihent meg.

(Forrás: Haute Living, fotók: The Beverly Hills Hotel)

hotel | Dorchester | the beverly hills hotel | szálloda | lakosztály

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram