Close
Most már biztos, hogy ez a karácsony nem olyan lesz, mint a többi

Most már biztos, hogy ez a karácsony nem olyan lesz, mint a többi

A Vörösmarty téri után a Szent István téri adventi vásárt is lemondták a szervezők.

Hagyományos formájában elmarad a korábban Európa legszebb karácsonyi vásárának is megválasztott Adventi ünnep a Bazilikánál nevű rendezvény – írják a szervezők.

“Bár tudjuk, hogy a személyes találkozás és ünneplés örömét semmi sem pótolhatja, hiszünk abban, hogy nem múlhat el közös élmény nélkül az advent!” – olvasható a Facebook-oldalon megjelent közleményben, melyből kiderül, azon dolgoznak, hogy az online tér lehetőségeit kihasználva, a következő időszakban rendszeresen közzétett tartalmakkal és meglepetésekkel hozzájáruljanak az ünnephez.

Mint ismeretes, a legnépszerűbb vásárként számon tartott Vörösmarty téri forgatagot már korábban lefújták. Akkor megírtuk, hogy a főváros a vásár helyett kampányt indít a hazai kézművesek támogatására: ebben mindenkit arra biztatnak majd, hogy magyar iparművészeti termékeket vásároljanak karácsonyra, ezzel támogassák a járvány miatt nehéz helyzetbe került kézműveseket. A vásárra jelentkezett kézművesek és iparművészek többsége rendelkezik webshoppal, ahol a vásárlók online ki tudják választani az ajándékaikat, ezzel is támogatva a magyar kézműves- és kreatívipart.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

szent istván tér | elmarad | vásár | Bazilika | adventi

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom