Close
Ennyi pénzbe kerül négy óra alvás a repülőkabinba szerelt emeletes ágyakon

Ennyi pénzbe kerül négy óra alvás a repülőkabinba szerelt emeletes ágyakon

Az Air New Zealand a héten mutatta be a Skynest prototípusát, és az is kiderült, mennyit kóstál egy rövid szunyókálás.

A kabinokban összesen hatan alhatnak majd két emeletes ágyon, egymás közvetlen közelében, függönnyel elválasztva alvótársaiktól.

A négyórás turnusokat 2024 szeptemberétől lehet foglalni, de egy ember csak egy alváskörre nevezhet be, méghozzá előreláthatóan négy-hatszáz új-zélandi dollárért (85 525-128 286 ezer forintért).

Az utasok ágyneműt is kapnak, amelyet minden turnus között kicserélnek – erre 30 perce lesz a személyzetnek. És hogy hogyan tartatják majd be az alvásidőt? Amikor véget ér egy turnus, az ágy végén a lámpa finoman felkapcsolódik, a személyzet pedig udvariasan felébreszti az esetleg még alvó utast. A légitársaság felhívja a figyelmet arra is, hogy az ágyakon egyszerre csak egy ember alhat.

A pontos részleteken és a foglalási folyamaton még dolgoznak, és az árat sem fixálták egyelőre. A kabinok a légitársaság ultrahosszú távú járatain debütálnak majd, kezdve az Auckland-New York és az Auckland-Chicago útvonalakkal, ahol a menetidő meghaladja a tizenöt órát. A nyolc új Boeing 787-9 Dreamlineren vezetik majd be az új opciót, amelyek 2024-től érkeznek az országba.

Ha nehezen alszol el akár csak a repülőn, akár a hétköznapokban is, ezek az italok segíthetnek, de lehet, hogy a költözés lesz az igazi megoldás.

(Forrás: The Guardian, képek: The Guardian, Getty Images)

ár | alvókapszula | Air New Zealand | ágy | emeletes

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A kiváló borok és világhírű steakek hazája is megnyitja kapuit a távmunkások előtt

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram