Újra meghirdették az álommunkát azoknak, akik luxusfizetéssel járnák a világot

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága 2024-ben több ezer légiutas-kísérő felvételét tervezi, és Magyarországról is várja azok jelentkezését, akik munkájuk során szívesen beutaznák a világot.

Mint a Péncentrum híréből kiderül, az Emirates hatvanöt A350-es, valamint kétszázöt 777-9-es és 777-8-as repülőgépből álló vegyes flottájának bővítését 2024 közepén kezdi meg, amikor átveszi az új A350-es repülőgépeit, amelyeket jövőre további Boeing 777-X-esek követnek. Ezzel a légitársaság előtt új hálózatbővítési lehetőségek, többezer fiatalnak pedig hosszú távú karrierutak nyílnak meg.

 

A flottabővítési projekt kapcsán ugyanis most újabb globális toborzási akciót indít a légitársaság, és ötezer új légiutas-kísérőt szeretne felvenni 2024-ben.

Az állásokra olyan érdeklődőket várnak, akik frissen végeztek a középiskolában vagy az egyetemen, és önéletrajzukban gyakornoki vagy részmunkaidős tapasztalat szerepel. Továbbá azok számára is nyitott a pozíció, akik rendelkeznek egy vagy többéves vendéglátóipari vagy ügyfélszolgálati tapasztalattal, vagy akik a világot járva szeretnének izgalmas karriert építeni.

Akiket kiválasztanak, azok egy nyolchetes intenzív képzésen vesznek részt, amelyen elsajátítják a vendéglátás, a biztonság – beleértve az orvosi vészhelyzetek szakavatott kezelését – és az utaskiszolgálás legmagasabb szintű ismereteit. Jelenleg 1180 olyan utaskísérő dolgozik a légitársaságnál, akik a képzési rendszernek köszönhetően magasabb pozíciókba kerültek.

A légitársaság utaskísérői hetvenhat ország több mint száznegyven városába utazhatnak, miközben a pozíciójukból fakadó előnyök széles skáláját élvezhetik, a székhelyük pedig Dubajban van.

Az utaskísérők versenyképes, adómentes fizetést, repülés utáni pótdíjat és nyereségrészesedést, továbbá a két repülés közti pihenőidő alatt ingyenes szállodai tartózkodást és költőpénzt is kapnak.

Ezen felül komplex juttatási csomagot is élvezhetnek, amelybe a dubaji tágas szállás, a kiváló fogászati-, egészségügyi- és életbiztosítás, a szállás és munkahely közötti transzfer, a mosodai szolgáltatás, éves szabadság, kedvezményes repülőjegyek és áruszállítás, továbbá a barátok és családtagok által érvényesíthető utazási kedvezmények is beletartoznak.

Bővebb információk a légitársaság oldalán találhatók, az állásokra itt lehet jelentkezni online, illetve a nyílt napokon személyesen. A következő nyílt nap január 24-én lesz Budapesten a Novotel Budapest Centrumban, majd február 17-én ugyanitt, 19-én pedig Pécsen. Az érdeklődőknek azt ajánják, hogy jelentkezés előtt olvassák el a pontos felvételi követelményeket, és nyitásra érkezzenek a nyílt napra.

(Forrás: Pénzcentrum, Emirates, képek: Emirates)

stewardess | légiutas-kísérő | álommunka | állás | állásajánlat

FOLYTASD EZZEL

Budapesti csúcspanoráma exkluzív pezsgőkkel a felhők közelében – Ez a White Raven

Well done

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Az életörömöt ünnepli az ital, ami több egyszerű rumnál
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom