Close
Ennyiért lehet álomesküvőd egy repülőn

Ennyiért lehet álomesküvőd egy repülőn

A rendezvényeket érintő korlátozások az esküvőipart sem kímélték. A koronavírus-járvány miatt világszerte házasulandó párok tömkelege tette a fiókba az álomesküvővel kapcsolatos vágyait, vagy rosszabb esetben meg is semmisítette. A bizonytalan helyzetben sokan nem tartottak lagzit, míg mások bensőségesebb szertartást szerveztek a rokonságot és a baráti kört megmozgató hepaj helyett. A tehetősebbek az egyik légitársaság jóvoltából most mégis olyan esküvői élménnyel gazdagodhatnak, amivel nemcsak megfelelnek a társadalmi távolságtartás normáinak, de szó szerint szárnyalhatnak a boldogságtól.

Az Air Charter Service által elindított Wedding in the Sky (Esküvő az égben) élményprogram során a résztvevők két órát repülhetnek egy chartergépen.

A násznép összeállítását mondjuk alaposan meg kell válogatniuk, merthogy a repülőre legjobb esetben tizenhatan férnek fel, ebben az esetben a különféle exkluzív szolgáltatásokkal kibővülő csomag ára 18 ezer dollárba (nagyjából öt és fél millió forintba) kerül.

Különféle csomagokból lehet választani, az alapfelszereltségek közé tartozik a sofőrszolgáltatás otthonról a repülőtérre, a fedélzeti szertartás levezénylése, a dekoráció, a legjobb pezsgők és persze a szendvicsek.

A kétórás utazás általában egy Bombardier Challenger 850-essel történik – a pár választja meg a repülés pontos útvonalát, tehát akár számukra jelentőségteljes helyek folött is átrepülhetnek. Olyan opció is létezik, hogy csupán a menyasszony és a vőlegény foglal helyet a fedélzeten, amivel megkaphatják a sokkal romantikusabb (és olcsóbb) csak mi ketten-élményt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Business Insider, fotók: Unsplash, Pixabay)

esküvő | álom | repülés | élmény | charter

FOLYTASD EZZEL

Katasztrofális a helyzet az aszály miatt, a folyók élővilága is veszélybe került Angliában

„Kötelező” csókolóznod, ha ezeken a helyeken jársz Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom