Close
Ennyiért lehet álomesküvőd egy repülőn

Ennyiért lehet álomesküvőd egy repülőn

A rendezvényeket érintő korlátozások az esküvőipart sem kímélték. A koronavírus-járvány miatt világszerte házasulandó párok tömkelege tette a fiókba az álomesküvővel kapcsolatos vágyait, vagy rosszabb esetben meg is semmisítette. A bizonytalan helyzetben sokan nem tartottak lagzit, míg mások bensőségesebb szertartást szerveztek a rokonságot és a baráti kört megmozgató hepaj helyett. A tehetősebbek az egyik légitársaság jóvoltából most mégis olyan esküvői élménnyel gazdagodhatnak, amivel nemcsak megfelelnek a társadalmi távolságtartás normáinak, de szó szerint szárnyalhatnak a boldogságtól.

Az Air Charter Service által elindított Wedding in the Sky (Esküvő az égben) élményprogram során a résztvevők két órát repülhetnek egy chartergépen.

A násznép összeállítását mondjuk alaposan meg kell válogatniuk, merthogy a repülőre legjobb esetben tizenhatan férnek fel, ebben az esetben a különféle exkluzív szolgáltatásokkal kibővülő csomag ára 18 ezer dollárba (nagyjából öt és fél millió forintba) kerül.

Különféle csomagokból lehet választani, az alapfelszereltségek közé tartozik a sofőrszolgáltatás otthonról a repülőtérre, a fedélzeti szertartás levezénylése, a dekoráció, a legjobb pezsgők és persze a szendvicsek.

A kétórás utazás általában egy Bombardier Challenger 850-essel történik – a pár választja meg a repülés pontos útvonalát, tehát akár számukra jelentőségteljes helyek folött is átrepülhetnek. Olyan opció is létezik, hogy csupán a menyasszony és a vőlegény foglal helyet a fedélzeten, amivel megkaphatják a sokkal romantikusabb (és olcsóbb) csak mi ketten-élményt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Business Insider, fotók: Unsplash, Pixabay)

repülés | charter | álom | esküvő | élmény

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram