Ennyire egyszerűen még sosem rendezhettük be a lakásunkat dizájntárgyakkal

Jön a 360 Design Budapest: egy kiállítás, telis-tele inspirációval, hogy a lakásunkat magyar dizájntermékkel rendezhessük be. 

Húsz magyar formatervező mutatkozik be a Magyar Divat & Design Ügynökség 360 Design Budapest rendezvényén, mely

sorra veszi azokat a hazai tervezésű tárgyakat, melyek világszínvonalat képviselnek, és visszatükrözik a dizájn mindennapjainkban betöltött szerepét.

A látogatók most izgalmas enteriőrökön, tárlatvezetésen és online kerekasztal-beszélgetések által ismerhetik meg a hazai dizájnipart átható pezsgést a Budapest Design Week keretében.

Október 8. és 10. között egy igazi kortárs dizájnesemény várja a formatervezés kedvelőit az Aulich utca 4–6. szám alatti kiállítóteremben: most először nyitja meg kapuit a 360 Design Budapest kiállítása, melyet a Magyar Divat & Design Ügynökség valósít meg a Budapest Design Week szakmai partnereként.

Húsz nem mindennapi hazai formatervező munkásságát ismerheted meg, és személyesen is meggyőződhetsz arról, miként szövi át hétköznapjainkat a formatervezés.

A kiállításon Adamlamp, Codolagni, Error n’more, Hannabi, Kele Sára, Komonka, Lakatos Ábel, LumoConcept, Miklósi Ádám, Oleant, Paper Up, Planbureau, Plydesign, Position Collective, RAWfiction, Regős Anna, Sixay, Socowoo, Studio Nomad és Ungár Fanni különleges bútoraival, egyedi étkészleteivel, lámpáival és textiltermékeivel találkozhatnak az érdeklődők, de saját otthonuk berendezéséhez is ötleteket meríthetnek a tárlaton keresztül. A kiállításon bemutatott termékekről digitális, gömbpanorámás felvételek is készülnek, így online is figyelemmel kísérheted a kiállítást a rendezvény weboldalán keresztül.

Ha szeretnél egy kicsit mélyebben is belemerülni a kortárs formatervezés világába, egy tárlatvezetésen is részt vehetsz, amely során egy elismert szakértő szemszögéből ismerheted meg a tárgyak mögötti izgalmas történeteket és művészi kifejezőeszközöket. A látogatók néhány perc erejéig visszacsöppenhetnek a múltba is egy dizájntörténeti kiállítás segítségével, illetve tanúi lehetnek a dizájn jövőjéről és lehetőségeiről szóló szakmai párbeszédeknek is.

A Magyar Divat & Design Ügynökség Design Dialog programsorozata ugyanis podcast formájában új epizódokkal jelentkezik az esemény ideje alatt, melyeket akár a helyszínen is meg lehet majd hallgatni. A közönség többek között megtudhatja,

milyen komplex erők hatnak egy dizájntermék tervezésére és megvalósítására, továbbá betekintést nyerhetnek a körforgásos gazdaság jegyében alkotó régiós formatervezők kreatív megoldásaiba is.

Az érdeklődők szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett látogathatják a rendezvényt: a csoportosulások elkerülése érdekében az esemény óránként ötven főt fogad. A rendezvényen való részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációköteles, amit itt tudsz megtenni. Szerintünk nagyon izgalmasnak ígérkezik, úgyhogy dizájnafficiádóknak kötelező program!

Ez is érdekelhet:

Luxusruhákra is lecsaphatsz ezen a csodás jótékonysági vásáron

Péntektől vasárnapig tápláld be ezt a naptáradba, jó lesz!

magyar divat és dizájn ügynökség | rendezvény | design 360 | kiállítás | budapest

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom