Close
Gyorsvonatokkal válik még egyszerűbbé a közlekedés London és Németország között

Gyorsvonatokkal válik még egyszerűbbé a közlekedés London és Németország között

Az Eurostar és a Thalys egyesített hálózata öt országot kötne össze a Green Speed ​​zászlója alatt.

Az Európai Bizottság nemrégiben hagyta jóvá az Eurostar és a Thalys Group egyesülését, így már semmi sem állhat annak útjába, hogy Németország közép-északnyugati részén található olyan nagyvárosokat, mint Köln, Düsseldorf és Dortmund is az Eurostar hálózatához csatlakozzon.

Jelenleg az Eurostar közvetlen járatokat üzemeltet London St Pancras és Párizs, Brüsszel, Amszterdam és Rotterdam között, valamint szezonális járatokat indít Marseille-be és Bordeaux-ba. Amennyiben a hálózat ki tud egészülni Németországgal, immáron öt országot fog a vállalat gyorsvonatokkal összekötni.

Jelenleg a London és Köln között vasúton közlekedő utasoknak Brüsszelben át kell szállniuk az Eurostarról egy német ICE-járatra, aminek az utazási ideje valamivel több mint négy óra. Az Eurostar kibővített hálózatán ez az út lényegesen lerövidül a jövőben.

Az Eurostar és a Thalys naponta száztizenkét vonatot közlekedtet, amelyek több mint tizennyolc millió utast szállítanak évente. Az Eurostar jóslatai szerint egy évtizeden belül utasaik száma meghaladhatja majd a harminc milliót is évente.

(Forrás: Executive Traveller, fotók: Getty Images)

vonat | london | vonatút | thalys | Németország

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom