Close
A föld és ég közötti lebegést érezheted ebben az extravagáns medencében

A föld és ég közötti lebegést érezheted ebben az extravagáns medencében

Hozzá elképesztő kilátással a Dolomitokra. Kicsit leesett az állunk és ott is maradt.

A NOA építészstúdió tervezte ezt a nagyon vagány, oszlopokon álló medencét, ahonnan valami egészen drámai kilátás nyílik a Dolomitokra. A 25 méter hosszú medence a Hotel Hubertushoz tartozik, ami az olaszországi Dél-Tirol egyik pompás szállodája síelőknek és túrázóknak.

A Kronplatz-hegy lábánál található hotelben tizenkét méter magasan áll a medence, méghozzá helyi vörösfenyő-oszlopok tartják.

Az építészek arra törekedtek, hogy a medencében fürdőzők azt érezzék, föld és ég között lebegnek; a képek alapján szerintünk mi is ezt a súlytalan relaxációt éreznénk.

A vörösfenyő-oszlopok másutt is visszaköszönnek a szállóban, így az utólag hozzáépült medence tökéletes esztétikai harmóniába kerül a hotel többi részével. A szállodában 16 suite található, stílusában pedig alapvetően egy kifinomult chalet-hangulat érezhető.

A Hobertus Hotelben a medencés top élmény mellett fitneszterem és relaxációs szoba is a vendégek rendelkezésére áll; mindkettőből áll-leesős a kilátás a Dolomitokra és Dél-Tirolra.

Apropó, extravagáns medencék, ezt a londoni, irodák közt feszülő úszómedencét, ami kicsit ki is verte egyeseknél a biztosítékot, láttad már?

(Fotók: Dezeen)

FOLYTASD EZZEL
Amal és George Clooney dél-franciaországi villájába te is azonnal beleszeretsz
Amszterdam egyik legrégebbi csatornája fölé telepítették a világ első 3D nyomtatott acélhídját
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom