Close
Ez a szálloda saját mixerével hozza házhoz a nyaralást

Ez a szálloda saját mixerével hozza házhoz a nyaralást

Egy exkluzív koktél hogy esne az ajtódban?

Az elmúlt időszakban nemcsak Magyarországon vezettek be szigorú korlátozó intézkedéseket, hanem az Egyesült Államokban is. Los Angelesben például szintén bezártak az éttermek, betiltották a rendezvényeket, és a szállodák is becsukták kapuikat.

Az azonban, hogy az amerikaiak nem mehetnek szállodába, még nem jelenti azt, hogy a szálloda nem mehet el hozzájuk!

A Maybourne Beverly Hills, a Maybourne Hotel Group legújabb szállodája épphogy megnyitott, be is kellett zárjon. A találékony marketingesek azonban gondoskodtak arról, hogy az új létesítmény berobbanjon a köztudatba, emellett pedig valamennyi bevételt is hozzon a konyhára. Mobil minibárt alakítottak ki, mixológusukat pedig bárki megrendelheti a városban, hogy a saját küszöbük előtt egyfajta pop-up kitelepüléssel készítse el a legütősebb koktéljait.

Azok, akik házhoz hívják a mixert, nem csupán egy különleges italt kapnak, hanem egy-egy palackozott go to koktélt, valamint válogatott snackeket is. Sőt, az igazi gourmand-ok a szálloda extra fogásait is megrendelhetik, kiegészítőként kérhetnek kaviárt, tonhal tatárt, sajtválogatást és prémium kézműves fagylaltot is.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Maybourne Beverly Hills)

korlátozás | koronavírus | hotel | szálloda | mixer

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Sztárséf kóstolta meg Budapesten Mautner Zsófi főzelékeit

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom