Close
Ez a kreatív iroda Amerika kedvenc burgereinek otthona

Ez a kreatív iroda Amerika kedvenc burgereinek otthona

A Madison Square Parkból, egy kis mozgó kocsiból indult a Shake Shack története, még 2004-ben. Nem is volt ez olyan régen, pláne, ha azt vizsgáljuk, hogy a városnak több olyan delije van, amely már elmúlt százéves. A kis kocsiból viszont hamar a csúcsra törtek, és Amerika kedvenc burgereit árulják. Mi több, nemzetközi franchise lett a Shake Shack, már Kínától Angliáig mindenhol megtalálni a minőségi gyorsétteremláncot. New York-i központi irodájukat mutatjuk most meg, amit simán néznénk bisztrónak, annak ellenére, hogy egy irodáról van szó. A belsőépítészi megoldásokat a Michael Hsu Office of Architecture-nek köszönhetjük. 

Ha még nem lenne elég magában az indusztriálissal vegyített nordic dizájn, akkor vegyünk néhány extrát, amit minden bizonnyal belefogalmaznak az álláshirtedéseikbe is. Itt találjuk a kísérleti konyhát, ahol az új Shake Shack fiomságokat tesztelik. A városlakók nagy bánatára ide csak a cég dolgozói léphetnek be, nincs lakossági étkeztetés, valódi laboratóriumot képzeljünk el.

A West Village-i iroda vicces módon épp egy Varck Street-i Mc Donald’s-ra néz az egyik oldalon, de egy másik ablakából nem mást bámuhatnak a megfáradt dolgozók, mint az Empire State Buildinget, a város egyik szimbólumát. Nem rossz panoráma!

A tágas irodában egész nap halk zene szól, és próbáltak minden részletet úgy kialakítani, hogy a 165 dolgozó szeressen bejárni dolgozni. Megkönnyíti a workflow-t a konyhában csapolható sör, a rengeteg növény, és a tudat is, hogy hétről hétre vagány új ízeket tesztelhetnek.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Chase Daniel)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom