Close
Ez a kreatív iroda Amerika kedvenc burgereinek otthona

Ez a kreatív iroda Amerika kedvenc burgereinek otthona

A Madison Square Parkból, egy kis mozgó kocsiból indult a Shake Shack története, még 2004-ben. Nem is volt ez olyan régen, pláne, ha azt vizsgáljuk, hogy a városnak több olyan delije van, amely már elmúlt százéves. A kis kocsiból viszont hamar a csúcsra törtek, és Amerika kedvenc burgereit árulják. Mi több, nemzetközi franchise lett a Shake Shack, már Kínától Angliáig mindenhol megtalálni a minőségi gyorsétteremláncot. New York-i központi irodájukat mutatjuk most meg, amit simán néznénk bisztrónak, annak ellenére, hogy egy irodáról van szó. A belsőépítészi megoldásokat a Michael Hsu Office of Architecture-nek köszönhetjük. 

Ha még nem lenne elég magában az indusztriálissal vegyített nordic dizájn, akkor vegyünk néhány extrát, amit minden bizonnyal belefogalmaznak az álláshirtedéseikbe is. Itt találjuk a kísérleti konyhát, ahol az új Shake Shack fiomságokat tesztelik. A városlakók nagy bánatára ide csak a cég dolgozói léphetnek be, nincs lakossági étkeztetés, valódi laboratóriumot képzeljünk el.

A West Village-i iroda vicces módon épp egy Varck Street-i Mc Donald’s-ra néz az egyik oldalon, de egy másik ablakából nem mást bámuhatnak a megfáradt dolgozók, mint az Empire State Buildinget, a város egyik szimbólumát. Nem rossz panoráma!

A tágas irodában egész nap halk zene szól, és próbáltak minden részletet úgy kialakítani, hogy a 165 dolgozó szeressen bejárni dolgozni. Megkönnyíti a workflow-t a konyhában csapolható sör, a rengeteg növény, és a tudat is, hogy hétről hétre vagány új ízeket tesztelhetnek.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Chase Daniel)

shake shack | indusztriális | amerika | burger | design

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram