Close
Ez lehet a vendéglátás túlélésének záloga?

Ez lehet a vendéglátás túlélésének záloga?

Tizenötezres Covid-tesztet követően léphetnek csak be ebbe az étterembe a vendégek.

Egy New York-i étterem nemrégiben negatív koronavírus teszthez kötötte a vendégei számára a helyi fogyasztást.

Ennek elősegítése érdekében pedig gyorsteszteket rendeltek be, amelyeket még az előtt elvégeznek, mielőtt a vacsorázni vágyók leülnének asztalaikhoz.

A City Winery étterem ezzel az Egyesült Államok első olyan éttermévé válhatott, amely minden egyes vendégét leteszteli egy képzett szakember közreműködésével.

A fogyasztóknak ezért átszámítva nagyjából tizenötezer forintot kell fizetniük.

Az étterem tudja, hogy az éttermi fogyasztást ezzel igen borsos feltételhez kötik, de azt remélik, hogy intézkedésükkel úttörő szerepet tölthetnek be az étkezések biztonságának fokozásában, és egyúttal elő tudják segíteni talpon maradásukat is.

Ez is érdekelhet:

teszt | pandémia | étterem | covid | járvány

FOLYTASD EZZEL

Ez a három ital segít elaludni és sokat javíthat az alvásod minőségén is

Lesújtó képet festenek Magyarországról ezek az adatok

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram