Close
Ez lehet a vendéglátás túlélésének záloga?

Ez lehet a vendéglátás túlélésének záloga?

Tizenötezres Covid-tesztet követően léphetnek csak be ebbe az étterembe a vendégek.

Egy New York-i étterem nemrégiben negatív koronavírus teszthez kötötte a vendégei számára a helyi fogyasztást.

Ennek elősegítése érdekében pedig gyorsteszteket rendeltek be, amelyeket még az előtt elvégeznek, mielőtt a vacsorázni vágyók leülnének asztalaikhoz.

A City Winery étterem ezzel az Egyesült Államok első olyan éttermévé válhatott, amely minden egyes vendégét leteszteli egy képzett szakember közreműködésével.

A fogyasztóknak ezért átszámítva nagyjából tizenötezer forintot kell fizetniük.

Az étterem tudja, hogy az éttermi fogyasztást ezzel igen borsos feltételhez kötik, de azt remélik, hogy intézkedésükkel úttörő szerepet tölthetnek be az étkezések biztonságának fokozásában, és egyúttal elő tudják segíteni talpon maradásukat is.

Ez is érdekelhet:

pandémia | világjárvány | járvány | covid | vendéglátás

FOLYTASD EZZEL

Tényleg finomabb a bor, ha a nyaraláson korytolgatod? Hamarosan kiderülhet

Hatalmasat bukott Gordon Ramsay

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom