Close
Óriáspandákkal tiltakozik egy étterem a korlátozások ellen

Óriáspandákkal tiltakozik egy étterem a korlátozások ellen

Október végén Angela Merkel német kancellár részleges zárlatot jelentett be Németországban, az edzőtermek, a színházak, a bárok és az éttermek bezártak a koronavírus-fertőzöttek növekvő száma miatt. Úgy vélte, csak így kerülheti el az ország a még súlyosabb károkat.

Az egyik frankfurti étteremtulajdonos meglepő és kreatív módon reagált a korlátozásokra: száz plüsspandát ültetett az asztalokhoz.

A Pino étterem így akart egy kis életet vinni az üres helyiség falai közé, közben pedig a panda-pandémia szójátékot is elsütötték.

Nem a Pino az egyetlen, amelyik plüssállatokat ültetett le az asztalaihoz. Egy londoni vendéglátóhely is játékokat vetett be a szociális távolságtartás szemléltetésére, annak érdekében, hogy a vendégek ne tudjanak túl közel ülni egymáshoz, de plüssmedvéket tettek ki a mexikói Jaso pékségben, a párizsi Le Choupinet kávézóban és Budapesten, a Zona étteremben is.

A német egészségügyi miniszter nemrégiben bejelentette: nem készülnek korlátozásoktól mentes karácsonyra, így a járvány megfékezése érdekében bevezetett intézkedések továbbra is érvényben maradnak. Hozzátette azt is, várhatóan a következő két hónapban sem fog tudni normalizálódni az élet az országban, így a Pino pandái egy ideig még biztosan az étterem vendégszeretetét élvezik majd.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom