Close
Óriáspandákkal tiltakozik egy étterem a korlátozások ellen

Óriáspandákkal tiltakozik egy étterem a korlátozások ellen

Október végén Angela Merkel német kancellár részleges zárlatot jelentett be Németországban, az edzőtermek, a színházak, a bárok és az éttermek bezártak a koronavírus-fertőzöttek növekvő száma miatt. Úgy vélte, csak így kerülheti el az ország a még súlyosabb károkat.

Az egyik frankfurti étteremtulajdonos meglepő és kreatív módon reagált a korlátozásokra: száz plüsspandát ültetett az asztalokhoz.

A Pino étterem így akart egy kis életet vinni az üres helyiség falai közé, közben pedig a panda-pandémia szójátékot is elsütötték.

Nem a Pino az egyetlen, amelyik plüssállatokat ültetett le az asztalaihoz. Egy londoni vendéglátóhely is játékokat vetett be a szociális távolságtartás szemléltetésére, annak érdekében, hogy a vendégek ne tudjanak túl közel ülni egymáshoz, de plüssmedvéket tettek ki a mexikói Jaso pékségben, a párizsi Le Choupinet kávézóban és Budapesten, a Zona étteremben is.

A német egészségügyi miniszter nemrégiben bejelentette: nem készülnek korlátozásoktól mentes karácsonyra, így a járvány megfékezése érdekében bevezetett intézkedések továbbra is érvényben maradnak. Hozzátette azt is, várhatóan a következő két hónapban sem fog tudni normalizálódni az élet az országban, így a Pino pandái egy ideig még biztosan az étterem vendégszeretetét élvezik majd.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

korlátozás | covid | bisztró | német | étterem

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ez történik, ha egy 19. századi templom látványos házként születik újjá

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom