Close
Újraindítja a LOT a Budapest–New York járatait, de csak egy hónapra

Újraindítja a LOT a Budapest–New York járatait, de csak egy hónapra

Decemberben alig több mint egy hónapra ismét megnyílik a LOT Budapest–New York útvonala. 

A Budapest Airport a közösségi médiában jelentette be a járatok újraindulását. A cég járatkereső rendszerében lévő információk szerint hetente négyszer közlekednek majd a Boeing 787-esei, egyelőre január 12-ig.

Az odaúti járat hétfőn, kedden, csütörtökön és szombaton közlekedik, visszafelé pedig késő este indul vissza és másnap 13.25-kor száll le Ferihegyen – olvasható az Airportal-on.  

Az Egyesült Államokba viszont jelenleg körülményes a belépés. New York állam például tizennégy napos kötelező karantént ír elő azon nemzetközi utasoknak, aki a jelenlegi általános korlátozás ellenére beléphetnek az ország területére a schengeni térségből. Kivételek persze vannak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Airportal, fotók: Pixabay)

újraindul | lengyel | budapest | légitérsaság | lot

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram