Close
Újraindítja a LOT a Budapest–New York járatait, de csak egy hónapra

Újraindítja a LOT a Budapest–New York járatait, de csak egy hónapra

Decemberben alig több mint egy hónapra ismét megnyílik a LOT Budapest–New York útvonala. 

A Budapest Airport a közösségi médiában jelentette be a járatok újraindulását. A cég járatkereső rendszerében lévő információk szerint hetente négyszer közlekednek majd a Boeing 787-esei, egyelőre január 12-ig.

Az odaúti járat hétfőn, kedden, csütörtökön és szombaton közlekedik, visszafelé pedig késő este indul vissza és másnap 13.25-kor száll le Ferihegyen – olvasható az Airportal-on.  

Az Egyesült Államokba viszont jelenleg körülményes a belépés. New York állam például tizennégy napos kötelező karantént ír elő azon nemzetközi utasoknak, aki a jelenlegi általános korlátozás ellenére beléphetnek az ország területére a schengeni térségből. Kivételek persze vannak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Airportal, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Még a PCR-teszt sem mentesít: minden magyar kötelezően karanténba kerül hétfőtől, aki Dél-Afrikából jön
Magyarország szigorú korlátozásokat vezet be mától a dél-afrikai variáns miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom