Kihasználják a feladat nélkül maradt repülőgépeket.
A Changi Airport 2013 óta minden évben megkapja a Skytraxtól a világ legjobb repülőtere címet. A szingapúri repteret igencsak kedvelik az utasok, és vélhetően nem csupán azért, mert saját pillangókertje, illetve mozija van. Nem beszélve a világ legnagyobb beltéri vízeséséről.
Azt gondolnánk, a járvány miatti visszafogottság következtében eseménytelenül csordogálnak a napok a Changin, ám nem így van: a Singapore Airlines fő bázisa a holtidőben is kreatív tud maradni.
"Mivel a Covid–19 drasztikusan csökkentette a járataink számát, igyekeztünk egyedi dolgokkal előállni, melyek lehetővé teszik, hogy kapcsolatban maradjunk az ügyfeleinkkel" – mondta a légitársaság vezérigazgatója, Goh Choon Phong.
Az egyik innovatív megoldásuk pedig elég izgalmasnak tűnik: a hónap végén egy parkoló Airbus A380-ban szolgálnak fel ételeket.
A projekt különlegességét csak fokozza, hogy az A380@Changi nevre keresztelt pop-up étterem mindössze két estére, október 24-re és 25-re nyitja meg beszállókapuit. Ahogy a repülőjegyek esetében, úgy az étteremben is előre kell helyet foglalni, és amint az a gépek fedélzetén megszokott, a vendégek egyszerű menüt is választhatnak. A legnépszerűbb fogások azért minden bizonnyal a szingapúri sztárséf, Shermay Lee kreálmányai lesznek.
Ez is érdekelhet:
(Forrás: CNN, fotók: Pixabay)
repülőtér | fedélzet | szingapúr | étterem | pop-up
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!