Close
Ezért az öt új attrakcióért megyünk majd 2020-ban Amerikába

Ezért az öt új attrakcióért megyünk majd 2020-ban Amerikába

Már csupán néhány hét, és itt az új esztendő, lassan elkezdhetjük tervezni, hová utazzunk 2020-ban. Csak az Államokban rengeteg izgalmas turisztikai attrakció nyit a következő évben a múzeumoktól a vidámparkokig, megmutatjuk közülük azt az ötöt, amelyek a leginkább izgatják a fantáziánkat.

Academy Museum, Los Angeles

Az Oscar-díjátadót követően februárban nyitják meg a mozirajongóknak minden bizonnyal kötelező látnivalónak beillő múzeumot Los Angelesben.

Az Academyben elképesztő gyűjteményt lehet majd megnézni, például filmtörténeti fotókat, eredeti forgatókönyveket és híres alkotások kellékeit.

Ambiente Sedona, Arizona

A lenyűgöző kilátásával hódítani készülő szállodát úgy tervezték, hogy tökéletesen passzoljon a kétségkívül nem mindennapi környezetébe, és egyben törekedjen a fenntarthatóságra is.

A hotelben kockaformájú szobákat lehet kivenni, melynek padlótól a mennyezetig húzódó ablakai tükrözik majd az elképesztő tájat. 2020 decemberéig viszont még várni kell rá.

Momentary Museum, Bentonville

Egy minden ízében amerikai kortárs művészeti központ lesz az arkansasi Bentonville-ben, ami így elsőre talán nem tűnik annyira izgalmasnak,

de ha hozzátesszük, hogy a Momentary egy néhai sajtüzembe költözik, mindjárt más a helyzet.

Fesztiválok, művészeti produkciók, bemutatók és gasztronómiai programok házigazdájaként tündököl majd, és kap egy rooftop bárt is.

Legoland, Goshen

A világon a kilencedik Legoland épül fel New York államban, amely egyben az USA harmadik ilyen látványossága lesz.

A július 4-én nyitó százötven hektáros park hét különböző területre tagolódik, ahol ötvenféle túrán és show-n lehet részt venni.

Area 15, Las Vegas

Neve a híres 51-es körzetre utal, és az Interstate 15, Las Vegas címen kell keresnünk. Meglehetősen sejtelmes sztori lengi körbe, de az biztos, hogy magával ragadó attrakcióknak és exkluzív élő fellépéseknek ad otthont.

És még sok minden másnak…

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ez az a téli sport, amitől boldog leszel – Elképesztő élményekkel várnak az osztrák síterepek
Diszkriminatív? Csak az oltatlanokra vonatkoznak azok a kijárási korlátozások, amelyeket most vezet be Románia
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom