Close
Minden szegletét imádjuk ennek a Los Angeles-i domboldalba ékelt luxusingatlannak

Minden szegletét imádjuk ennek a Los Angeles-i domboldalba ékelt luxusingatlannak

Az Angyalok városának Sherman Oaks negyedében található tizenhét egészen lenyűgöző ház, amelyeket 1966-ban tervezett a híres építész, Richard Neutra. Most közülük az egyik éppen eladó, mi pedig teljesen beleszerettünk.

A faoszlopok által alátámasztott házak festői környezetben sorakoznak egymás mellett, és lélegzetelállító kilátást biztosítanak Los Angeles legszebb környékére.

Nem véletlenül tűntek már fel ezek az ingatlanok különböző filmekben és sorozatokban is. Bátran kijelenthető, hogy egy darabka építészeti történelmet vásárolhat meg magának az a szerencsés, aki úgy másfél millió dollár ellenében megvásárolja majd a tizenhét luxusingatlan egyikét.

Míg az 1966-ban tervezett ház számos eleme megmaradt az eredeti – például az otthonos hangulatot teremtő fatüzelésű kandalló –, addig az elmúlt évek során modern technológiával is felszerelték a konyhát, a két fürdőt és a nappalit is.

Jelenleg egy igazi okosotthonról beszélhetünk, ahol például egy gombnyomással lesötétített mozitermet varázsolhatunk a nappaliból.

Persze minden kényelmi funkció háttérbe szorul az elképesztő panoráma mellett, amelyet a padlótól a plafonig húzódó ablakokon keresztül élvezhetünk. És akkor még nem is beszéltünk a ház olyan részeiről, mint a végtelen békességet sugárzó kertje vagy a méretes terasza, amelynél ideálisabbat el sem tudunk képzelni a Los Angeles-i naplemente megcsodálásához. Egyszerűen minden szegletét imádjuk.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Uncrate)

FOLYTASD EZZEL
Lakossági statisztikák ihlették ezeket a 3D-nyomtatott alumíniumszobrokat
Így is kinézhet egy szociális lakásokból álló társasház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom