Close
Minden szegletét imádjuk ennek a Los Angeles-i domboldalba ékelt luxusingatlannak

Minden szegletét imádjuk ennek a Los Angeles-i domboldalba ékelt luxusingatlannak

Az Angyalok városának Sherman Oaks negyedében található tizenhét egészen lenyűgöző ház, amelyeket 1966-ban tervezett a híres építész, Richard Neutra. Most közülük az egyik éppen eladó, mi pedig teljesen beleszerettünk.

A faoszlopok által alátámasztott házak festői környezetben sorakoznak egymás mellett, és lélegzetelállító kilátást biztosítanak Los Angeles legszebb környékére.

Nem véletlenül tűntek már fel ezek az ingatlanok különböző filmekben és sorozatokban is. Bátran kijelenthető, hogy egy darabka építészeti történelmet vásárolhat meg magának az a szerencsés, aki úgy másfél millió dollár ellenében megvásárolja majd a tizenhét luxusingatlan egyikét.

Míg az 1966-ban tervezett ház számos eleme megmaradt az eredeti – például az otthonos hangulatot teremtő fatüzelésű kandalló –, addig az elmúlt évek során modern technológiával is felszerelték a konyhát, a két fürdőt és a nappalit is.

Jelenleg egy igazi okosotthonról beszélhetünk, ahol például egy gombnyomással lesötétített mozitermet varázsolhatunk a nappaliból.

Persze minden kényelmi funkció háttérbe szorul az elképesztő panoráma mellett, amelyet a padlótól a plafonig húzódó ablakokon keresztül élvezhetünk. És akkor még nem is beszéltünk a ház olyan részeiről, mint a végtelen békességet sugárzó kertje vagy a méretes terasza, amelynél ideálisabbat el sem tudunk képzelni a Los Angeles-i naplemente megcsodálásához. Egyszerűen minden szegletét imádjuk.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Uncrate)

luxusingatlan | sherman oaks | dizájn | Richard Neutra | los angeles

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram