Close
Ezzel a klasszikus koktéllal rázd fel magad!

Ezzel a klasszikus koktéllal rázd fel magad!

Ennél egyszerűbb koktélreceptet nem találsz, hiszen csupán ugyanannyi gint, Camparit és édes vermutot kell összekeverned.

Ha már a belváros legjobb bárjait a konyhapultra kell még mindig cserélnünk, érdemes kísérleteznünk a klasszikus koktélreceptekkel. A rubinvörös Negroni a maga egyszerűségével garantáltan mindenkit levesz a lábáról.

Hozzávalók:

  • 25 ml száraz gin
  • 25 ml Campari
  • 25 ml vermut
  • egy szelet narancs a tálaláshoz

Elkészítése:

Egy jéggel töltött old fashioned pohárba töltjük a hozzávalókat, megkeverjük, és egy szelet naranccsal díszítve kínáljuk.

Itt megmutatjuk, melyek azok a koktélok, amelyekkel érdemes kiülni a teraszra vagy az erkélyre tavasszal, itt pedig elmeséljük, melyik az a koktél, amely túlélte a Titanicot, hogy legendává váljon.

(Fotók: Getty Images)

koktél | negroni | alkohol | recept

FOLYTASD EZZEL

Ezekért a tejes kólákért őrül meg most éppen a világ

Hét ország, hét fantasztikus karácsonyi étel

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram