Close
Ezzel a klasszikus koktéllal rázd fel magad!

Ezzel a klasszikus koktéllal rázd fel magad!

Ennél egyszerűbb koktélreceptet nem találsz, hiszen csupán ugyanannyi gint, Camparit és édes vermutot kell összekeverned.

Ha már a belváros legjobb bárjait a konyhapultra kell még mindig cserélnünk, érdemes kísérleteznünk a klasszikus koktélreceptekkel. A rubinvörös Negroni a maga egyszerűségével garantáltan mindenkit levesz a lábáról.

Hozzávalók:

  • 25 ml száraz gin
  • 25 ml Campari
  • 25 ml vermut
  • egy szelet narancs a tálaláshoz

Elkészítése:

Egy jéggel töltött old fashioned pohárba töltjük a hozzávalókat, megkeverjük, és egy szelet naranccsal díszítve kínáljuk.

Itt megmutatjuk, melyek azok a koktélok, amelyekkel érdemes kiülni a teraszra vagy az erkélyre tavasszal, itt pedig elmeséljük, melyik az a koktél, amely túlélte a Titanicot, hogy legendává váljon.

(Fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Hét tipp, hogy úgy grillezz zöldségeket, mint a profik!
Ez a csodás lasagne az ételérzékenyek kedvenc tavaszi fogása
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom