Ennél egyszerűbb koktélreceptet nem találsz, hiszen csupán ugyanannyi gint, Camparit és édes vermutot kell összekeverned.
Ha már a belváros legjobb bárjait a konyhapultra kell még mindig cserélnünk, érdemes kísérleteznünk a klasszikus koktélreceptekkel. A rubinvörös Negroni a maga egyszerűségével garantáltan mindenkit levesz a lábáról.
Hozzávalók:
- 25 ml száraz gin
- 25 ml Campari
- 25 ml vermut
- egy szelet narancs a tálaláshoz
Elkészítése:
Egy jéggel töltött old fashioned pohárba töltjük a hozzávalókat, megkeverjük, és egy szelet naranccsal díszítve kínáljuk.
Itt megmutatjuk, melyek azok a koktélok, amelyekkel érdemes kiülni a teraszra vagy az erkélyre tavasszal, itt pedig elmeséljük, melyik az a koktél, amely túlélte a Titanicot, hogy legendává váljon.
(Fotók: Getty Images)
FOLYTASD EZZEL
Hét tipp, hogy úgy grillezz zöldségeket, mint a profik!
Ez a csodás lasagne az ételérzékenyek kedvenc tavaszi fogása
