Close
Ezzel a módszerrel sokkal eredményesebbnek tűnik a járatkeresés

Ezzel a módszerrel sokkal eredményesebbnek tűnik a járatkeresés

Bár a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások és irányelvek napról napra változnak, ez még nem jelenti azt, hogy el kell felejtenünk az utazással kapcsolatos álmainkat. Tervezni például nyugodtan lehet. Ebben mindjárt rengeteget segíthet az egyik legismertebb amerikai légitársaság új térképes keresőfunkciója. 

Amilyen egyszerűnek tűnik az egész, legalább annyira nagyszerű: a United Airlines által bevezetett Map Search lehetővé teszi, hogy tucatnyi szűrő segítségével válasszuk ki a következő úti célunkat. Ezek közé tartoznak az árak, a felkeresni kívánt hely típusa és a felszállás helye.

A társaság által meghatározott érdeklődési kör pedig magában foglalja a strandokat, a sörfőzdéket, a különböző kulturális intézményeket, a nemzeti parkokat, ételeket, italokat, romantikus programokat és sportolási lehetőségeket.

A filterek beállítása után a keresés eredményei megjelennek a térképen, így a felhasználó láthatja, egyes helyeken mekkora költségekre számíthat.

A United szerint ezzel ők az első amerikai légitársaság, amely ilyen interaktív térképet vezet be, melyet egyébként a Google Flight Search keresései, valamint a United saját algoritmusai működtetnek.

Linda Jojo, a társaság egyik vezetője elmondta, a Map Searchcsel egészen újat hoztak az emberek életébe, ami egyszerű és könnyen kezelhető, segítségével a felhasználók könnyebben megtalálják a számukra legmegfelelőbb járatot. A légitársaság szerint a funkciót az ügyféligények figyelembe vételével alkották meg, például így kerültek be a szűrők közé a világjárvány miatt keresettebbé vált nemzeti parkok is.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lonely Planet, fotók: Pixabay)

úti cél | United Airlines | új | személyre szabott | járat

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram