Close
Meghitt otthonként támadt fel ez az elhagyatott bungaló

Meghitt otthonként támadt fel ez az elhagyatott bungaló

Annyira árad belőle a családias, otthonos melegség, hogy azonnal megszerettük.

Cotswolds faluban újítottak fel pazarul egy régóta üresen álló téglabungalót, majd gyönyörű farészekkel egészítették ki. A Lamorna névre keresztelt házat az oxfordshire-i Charlie Luxton Design mentette meg a ledózerolástól úgy, hogy a teljes szerkezetet szétszedték és újra összerakták, de már a mai kor elvásárainak megfelelően: energiatakarékosan, kiváló hőszigeteléssel, a meglévő téglaalapra faszerkezet ráhelyezésével. No és persze roppant stílusosan.

A hangulatos, meleg otthonból áradnak a vidám, kreatív energiák, az udvar és a kert pedig tökéletes lehet esti (forralt)borozásokhoz.

Ha pedig túl hideg van kint ülni, az új, óriási üvegfalaknak köszönhetően bentről is gyönyörködhetnek a lakók az angol vidéki tájban.

A kétemeletes házban nagyon imádjuk az olyan vicces, játékos elemket, mint a tigrises-pálmás tapéta, a kreatív képek, a vagány csillár vagy épp a kék és zöld falszínek, amelyek akár túlzóak is lehetnének, de nem azok: tökéletes esztétikai egység az egész otthon.

Szerintünk gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt imádnivaló ház, nagyon szívesen járnánk oda baráti vendégségbe.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Ed RS Aves) 

faház | bungaló | ház | téglaház | építészet

FOLYTASD EZZEL

Ha erre az öt dologra figyelsz, mindenkinek megakad a szeme az Airbnb-den

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram