Close
Fantasztikusan fest Bella Hadid a Fendi új kampányában

Fantasztikusan fest Bella Hadid a Fendi új kampányában

Elegancia, határozottság és lehengerlő megjelenés – ezt adja a Fendi új kollekciója, aminek az arca nem véletlenül lett Bella Hadid.

Kim Jones tervező ismét nagyot alkotott. A Fendi 2022-es őszi-téli kampányában a Fendi-nők egyedi személyisége előtt tiszteleg. Az elképesztően elegáns kollekcióhoz tartozó kampányt Rómában örökítették meg, az ikonikus divatfotós, Craig McDean jóvoltából.

A geometrikus minták, a pasztellszínek szabályosan életre kelnek a sztármodelleknek, köztük Julia Nobis-nak, Victoria Fawole-nak, Steph Shiu-nak, Rayissa Medeiros-nak és természetesen Bella Hadidnak köszönhetően.

Hadid kétségtelenül azt a Fendi-nőt testesíti meg, aki a tervezőt inspirálta, hogy egy olyan kollekcióval örvendeztesse meg a luxusmárka rajongóit, amelyek időtlenek és melyeket egy hölgy életének minden fontos szerepében viselni tud.

(Fotók: Fendi)

divat | luxusmárka | bella hadid | fendi

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram