Close
Fantasztikusan fest Bella Hadid a Fendi új kampányában

Fantasztikusan fest Bella Hadid a Fendi új kampányában

Elegancia, határozottság és lehengerlő megjelenés – ezt adja a Fendi új kollekciója, aminek az arca nem véletlenül lett Bella Hadid.

Kim Jones tervező ismét nagyot alkotott. A Fendi 2022-es őszi-téli kampányában a Fendi-nők egyedi személyisége előtt tiszteleg. Az elképesztően elegáns kollekcióhoz tartozó kampányt Rómában örökítették meg, az ikonikus divatfotós, Craig McDean jóvoltából.

A geometrikus minták, a pasztellszínek szabályosan életre kelnek a sztármodelleknek, köztük Julia Nobis-nak, Victoria Fawole-nak, Steph Shiu-nak, Rayissa Medeiros-nak és természetesen Bella Hadidnak köszönhetően.

Hadid kétségtelenül azt a Fendi-nőt testesíti meg, aki a tervezőt inspirálta, hogy egy olyan kollekcióval örvendeztesse meg a luxusmárka rajongóit, amelyek időtlenek és melyeket egy hölgy életének minden fontos szerepében viselni tud.

(Fotók: Fendi)

luxusmárka | divat | fendi | bella hadid

FOLYTASD EZZEL

Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Natalie Portmannél csak a Dior új rúzsai csábítóbbak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom