Filmben örökíti meg metamorfózisát az Onyx

Új korszak veszi kezdetét a két Michelin-csillagos étteremben.

"2020. november 28-a különleges és érzelmes nap volt mind az Onyx, mind az én életemben – mondta Niszkács Anna, étteremvezető és társtulajdonos. – Közel kilenc hónap zárvatartás után hivatalosan is elindult az Onyx Metamorfózis."

A két Michelin-csillagos étterem egy rendkívül sikeres időszakot zárt le, hogy valami újba és még izgalmasabba vágjon bele. Ahogy arról mi is írtunk, Az utolsó vacsora elnevezésű forgatásra a több száz jelentkező közül nyolc vendéget választottak ki, akik videóüzenet formájában jelentkeztek a castingra. Ők voltak azok a vendégek, akik átélhették az utolsó klasszikus Onyx-élményt, és akiket a vacsora végén bevontak az étterem jelképes bontásába, majd közösen útjára indították az Onyx metamorfózisát. Niszkács Anna így nyilatkozik a korszakváltást jelentő pillanatokról:

"Világjárvány idején újat építeni? Belevágni az ismeretlenbe? Kockáztatni a két Michelin-csillagot? Igen. Mert hiszek benne, hiszek a csapatban, hiszek a terveinkben és az álmainkban. Szerettem az Onyxot így, az eredeti formájában is, de nem állhattunk meg a fejlődésben, a járvány pedig esélyt és lehetőséget adott egy bátrabb lépéshez."

Niszkács Anna

A most már réginek számító Onyx elemeinek egy részét felhasználják a jövő Onyxában, ami pedig egy ilyen színtű étteremben már nem állja meg a helyét, azt elajándékozták, egy nagyobb részük pedig az ország egy távolabbi pontján éli tovább életét. Az átalakulásunk minden fontos állomásánál terveznek egy eseményt, ahol a novemberi happeninghez hasonlóan bevonják a vendégeket is az éppen zajló folyamatokba. A következő ilyen állomás a Dekonstrukció nevet viseli, erről az étterem vezetése szerint hamarosan többet is megtudhatunk majd.

Niszkács Anna bejelentette, hogy a teljes Onyx Metamorfózist filmre veszik, az alkotás a tervek szerint egy egész év munkáját és fejlődését fogja bemutatni, nem is akármilyen minőségben, filmes csapattal közreműködésben.

Egyfajta ízelítőként most bemutatjuk Az utolsó vacsoráról készült háromperces videót, amely még csak a kezdet, a megújuláshoz vezető izgalmas út első állomása.

niszkács anna | michelin-csillag | onyx | metamorfózis | Onyx étterem

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés