Close
Így melengeti a Finnair a szíveket a századik évfordulóján

Így melengeti a Finnair a szíveket a századik évfordulóján

A Finnair mindent megtesz, hogy szó szerint mesés legyen az évforduló. 

Két Airbus A350-es repülőgépre festették fel Tove Jansson írónő legendás gyerekkönyvalakjait,  Múmint és Bájcsokát. Mint Topi Manner, a társaság vezérigazgatója elmondta, a múminok a barátságot, a közösséget és a közös kalandozást képviselik, így remekül illeszkednek a cég értékeihez.

Éppen ezért nem ez az első eset, hogy ők díszítik a finn gépeket, erre láthattunk már példát  a ’90-es évek közepén is, de több múminos akciót is szerveztek,  például azt, amelyben a kisbabával utazó családok múminos ajándékot kaptak a fedélzeten.

A múminos gépek különböző hosszú távú úti célokra repülnek majd, például Dallasba, Tokióba és Bangkokba.

Aki pedig elcsípi valamelyiket, és az erről készült fotót vagy videót a #finnairmomin hashtaggel megosztja az Instagramon, két  jegyet nyerhet Tokióba vagy Helsinkibe üzleti osztályra. További információk a Finnair honlapján és Instáján találhatók, ahonnan megtudhatjuk, hogy hol járnak éppen a múmingépek.

Ha kedvet kaptál egy finnországi utazáshoz, ezt az apró szigetet érdemes megnézned, amely minden évszakban gyönyörű, akárcsak ezek az ökotudatos kabinok.

(Forrás: Moomin.com, képek: Getty Images, Moomin.com)

mumin | évforduló | nyeremény | finnair | születésnap

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram