Close
Az egész világ csodálja ennek a repülőtársaságnak az új üléseit

Az egész világ csodálja ennek a repülőtársaságnak az új üléseit

Tágas ülések tele kütyüvel – ilyen a Finnair új business osztálya, amely valóban forradalmasítja a repülőutak luxusérzését.

A Finnair a múlt héten mutatta be az új Airlounge üléseit, melyek rendkívül tágasak és megadják a privát szféra luxusát. A komfortfokozatot párnákkal emelik meg magasabb szintre,

az ülések pedig egyetlen mozdulattal ággyá alakíthatók.

A Collins Aerospace által kifejlesztett új ülésekről készült videón látható az az egyszerű vezérlőpanel, amelyet a kartámaszban helyeztek el és amelynek segítségével a lábtámasz megemelhető, a világítás tökéletesen beállítható a nyugodt pihenéshez.

A párnák és a paplanok a Marimekko különleges dizájnját kapták, az étkezéshez szükséges kiegészítőkről pedig az Iittala gondoskodik.

Az üléseket 1-2-1 elrendezésben helyezték el, így a folyosót mindenki könnyedén el tudja érni. A középső ülések között műanyag elválasztó található, amely tovább növeli a privát szférát,

így miközben maximalizálják a kényelmet, megadják a hosszabb repülőutakhoz nélkülözhetetlen teret és mozgás szabadságát.

Úgy tudni, az új ülések a Finnair A330-as és A350-es flottáin jelennek meg, az előbbiben kabinonként huszonnyolc, az utóbbiban pedig legfeljebb negyvenhárom hellyel.

(Forrás: CNN, fotó: Finnair Facebook-oldala)

repülőgép | ülés | luxusrepülés | finnair | repülő

FOLYTASD EZZEL

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram