Ezt a fantasztikus sült camembert sajtot a méz, a rozmaring és a füge teszi teljessé, egyben ünnepivé. Az ízletes olvasztott sajt tökéletes meleg előétele lehet az ünnepi vacsorának, melyet kovászos kenyérrel ajánlott kínálni.
Hozzávalók:
- 1 camembert
- 2 evőkanál méz
- 2 szál rozmaring
- 1-2 darab füge
Elkészítése:
Első lépés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra!
Második lépés: A camembert sajtot sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, éles késsel bemetsszük, és rácsurgatjuk a méz felét.
Harmadik lépés: 15-20 percig sütjük, majd tálaláskor meglocsoljuk a maradék mézzel, friss rozmaringgal és cikkekre vágott fügével díszítjük.
Keresed a világ legmegúszósabb karácsonyi menüsorát? Ebben a cikkünkben szuper ötleteket adunk, itt pedig megismerheted a világ leggyakrabban elkészített karácsonyi desszertjének receptjét is.
(Fotók: Getty)
előétel | füge | leginomabb | camembert | sajt
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!