Ez a felturbózott, fűszeres és gyümölcsös tea csupa olyan alkotóelemeket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az emésztés optimalizálásához, a lerakódott zsírok feloldásához, ezáltal pedig természetes módon támogatják a fogyást.
Hozzávalók:
• 2 és fél csésze víz
• 2 evőkanál szárított hibiszkuszvirág
• 1 filter natúr fekete tea
• 1 mokkáskanál fahéj
• 1 kisebb darab frissen reszelt gyömbér
• 3 szegfűszeg
• 1 csipet kardamom
• 2 csillagánizs
• 1 nagy fahéjrúd
• 2 csésze grapefruitlé
• 2 teáskanál tamarind paszta
Elkészítése:
Első lépés: Egy kis lábasba beleöntjük a vizet, hozzáadjuk a gyömbért, a szegfűszeget, a kardamomot, a csillagánizst, a többi fűszert, a fekete tea filtert, a hibiszkuszt és elkeverjük. Felforraljuk, majd lefedjük és a tűzről levéve legalább harminc percig ázni hagyjuk.
Második lépés: Az idő elteltével leszűrjük és félre tesszük. Megvárjuk, amíg szoba hőmérsékletű lesz.
Harmadik lépés: Amikor fogyasztani szeretnénk, hozzáadjuk a grapefruit levet és hozzákeverjük a tamarind pasztát is. Kedvünk szerint fagyasztott grapefruit szeleteket is tehetünk bele. Frissen fogyasztjuk.
A natúr gyömbérteát is számos ok miatt érdemes beilleszteni étrendünkbe. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük, milyen sokoldalú egészségügyi előnyei vannak, amelyeket kutatások is bizonyítottak. Itt pedig arról írunk, hogy miért isznak Törökországban több teát, mint bárhol máshol a világban.
(Fotók: Getty)
diéta | zsírégető | zsírégetés | fogyókúra | tea
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!