Fotókeret vagy ultramodern szaletli? Csak nézőpont kérdése!

A Bergmesiterwolf tervezőiroda elképesztően látványos uzsonnázóhelyet álmodott meg a Bressanone közelében, a dél-tiroli hegyek fantasztikus vonulatának lábánál.

Az alapvetően modern építészettel foglalkozó Bergmesiterwolf stúdió asztalosa, Haidacher Ohg új dimenzióba emeli mindazt, amit eddig a szaletlikről és a közterületi uzsonnázóhelyekről gondoltunk. A célja az volt, hogy a természetbe illeszkedő bútornak új, modern értelmezést adjon.

Törekvése sikeres volt, hiszen első ránézésre nem is lehet megállapítani az általa megalkotott darabról, hogy egy ultramodern telepített fotókeret, vagy egy pad, ahol a turisták megpihenhetnek.

A szaletli masszív svájci fenyőből készült, két négyzetméteres. A tájba illeszkedő bútor valóban arra csábít, hogy egy pohár borral leüljünk, és gyönyörködjünk a természet csodáiban. Ha pedig néhány lépést hátrébb teszünk, tökéletes keretet biztosít egy túrát megörökítő fényképhez.

Ez is érdekelhet: 

Lebegő oázisok jelentek meg a bécsi Duna-csatornán

A bécsi városvezetés pihenőszigeteket telepített a Duna-csatornára.

(Fotók: Jürgen Eheim)

kerti őad | kortárs | bressanone | tirol | dél tirol

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom