A Four Seasons bejelentette, hogy egyedi tervezésű magánrepülőgépe 2024-ben korlátozott időpontokban elérhető lesz charter foglalásokra is.
Az Airbus A321neo-LR akár negyvennyolc utas szállítására is alkalmas, őket tágas bőrülések és maximális kényelem várja a fedélzeten. Ez azonban még nem minden, az étkezéseikért ugyanis egy privát séf felel.
Persze mindezért mélyen a zsebbe kell nyúlni. A Four Seasons Jet körülbelül napi száztizenötezer dollárba kerül charter járat esetén, azaz nagyjából negyvenkétmillió forintot kell fizetni érte naponta.
Az összeg fedezi a fedélzeti szolgáltatásokat és az étkezést.
Az utasok igényeit tíz fős személyzet lesi, köztük három pilótával, egy mérnökkel és hat légiutas-kísérővel. Lehetőség van azonban felár ellenében fedélzeti orvos szolgáltatásának igénybevételére is.
A foglalást követően a luxusmárka concierge-csapata teljesen személyre szabott útvonalat állít össze, köszönhetően a világ minden pontján megtalálható a Four Seasons szállodák hálózatának. Felár ellenében a csapat mindent megszervez a földi transzfertől és a szállástól kezdve a helyszíni étkezéseken át a túrákig és jegyvásárlásokig.
A jelenleg augusztus 4-26. és december 20-27. közötti charter foglalásra használható Four Seasons Private Jet tetszőleges útvonalakra foglalható. Azok, akik nem privát repülőútra indulnának a nem mindennapi gép fedélzetén, jegyet válthatnak az Afrikai csodák néven elérhető utazásra. Az Athénból induló és Johannesburgba érkező járat megáll Egyiptomban, a Serengetiben, Mauritiuson, Ruandában. és a Victoria-vízesésnél is.
(Forrás: Elite Traveler, fotók: Four Seasons)
magánrepülő | repülő | four seasons
Jön az a különleges fesztivál, amelyen minden ízében megélheted a Márton-napi hagyományokat
Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú
Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!