Close
Egészen elképesztően fest a francia Riviéra legdrágább ingatlana

Egészen elképesztően fest a francia Riviéra legdrágább ingatlana

Másfél hektáron terül el, 9 hálószoba, 2 medence, privát strand és káprázatos kilátás tartozik hozzá. Na meg egy horribilis árcédula.

Ha valaki szívesen töltené a nyarat az Azúr-parton, máris tudunk ajánlani hozzá egy hibátlan luxusvillát. Egyenesen a legjobbat és egyben legdrágábbat, a Villa Alang Alang ugyanis épp eladó.

Ez az ingatlan nemcsak a példátlanul magas áráról híres, hanem arról is, hogy időről időre hírességek is meglátogatják. Pár nappal ezelőtt éppen Sting tartott itt egy privát kis koncertet néhány kivételes vendégnek.

A jelenlegi tulajdonosa rendszeresen kiadja, a Cannes-i fesztivál és hasonló rendezvények ideje alatt mindig óriási rá a kereslet. Nyaranta sorra érkeznek ide a családok, akik egy-egy hétre vagy hónapra kiveszik és átadják magukat az Azúr-part nyújtotta örömöknek. Összesen 18 személy fér el itt kényelmesen.

Az 1600 négyzetméteres villában kilenc hálószoba, privát éjszakai klub, mozi, bár, borospince, gőzszoba, szauna, 25 méteres medence, edzőterem és spa-részleg is helyet kapott.

Ezen kívül tavaly óta tartozik hozzá egy saját ministrand is, ami a kert végében található, vízeséssel felturbózott második medence körüli homokos területet jelenti. Ehhez foghatót nem találni máshol a környéken.

Az ingatlan további különlegessége, hogy egészen elképesztő kilátást biztosít Saint-Tropez központjára és a Földközi-tengerre. Ezt a látványt akár a medencéből is élvezhetik azok a szerencsések, akik itt tölthetnek néhány napot. Most arra is lehetőség nyílt, hogy valaki megszerezze magának az egészet. Ehhez 70 millió dollárt kell letenni az asztalra. Amíg ez nem történik meg, addig kibérelhető 415 ezer dollár, azaz 118 millió forint ellenében egy hónapra.

Ez is érdekelhet:

(Képek: LVH Global)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom