Close
Koncerttel ünnepelték meg a gazdaság és az oktatási rendszer újraindítását Izraelben

Koncerttel ünnepelték meg a gazdaság és az oktatási rendszer újraindítását Izraelben

Izraelben megkezdődött a nyitás utolsó, harmadik szakasza, amelyben újraindult a vendéglátó- és szórakoztatóipar, valamint az oktatási rendszer a járványügyi előírások betartásának kötelezettségével, így szinte teljesen visszatért a normális kerékvágásba az élet.

Enyhítették a gyülekezési tilalmat is, ezentúl zárt helyen tíz helyett húszan, a szabadban pedig húsz helyett ötvenen lehetnek együtt. A nyitást egy év után először könnyűzenei koncertekkel ünnepelték meg a tel-avivi Bloomfeld sportcsarnokban, ahol péntek délután és szombat este két népszerű énekes,

Ivri Lider és Salom Hanoch koncertjét ötszáz fős közönség hallgathatta.

A jegyek szerdán negyed órával a koncertek meghirdetése után elfogytak. A résztvevők maszkban, egymástól távol ültek, mindegyikük vagy már kapott koronavírus elleni védőoltást, vagy felgyógyult a koronavírus okozta betegségből.

 Jeruzsálem

Visszatérhettek az iskolapadokba a tizenkét–tizenhat évesek és a felsőoktatás hallgatói, de továbbra is maszkot kell hordaniuk, és kis csoportokban tanulnak. Emellett kinyithattak a vendéglők és a kávéházak is. A vendéglátóhelyeken zárt térben csak a zöld igazolvánnyal rendelkezők, azaz a második oltást már legalább egy hete megkapók, illetve az igazoltan felgyógyultak ülhetnek, a többiek csak a kerthelyiségekben foglalhatnak helyet.

Eközben Temesvár vesztegzár alá került:

FOLYTASD EZZEL
Ilyen változatos programokkal vár idén is az osztrák tél
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom