Gerillaáron lehet műalkotásokat venni október első napjaiban Óbudán

Október 2–13. között rendezik a Godot Young Generation Art Fairt, melyen száztíz művész közel ezerszáz alkotása látható.

​Idén negyedik alkalommal tartják meg a Godot Galéria szervezésében azt a grandiózus képzőművészeti kiállítást és vásárt, amely a pályájuk elején álló képzőművészek munkáiból válogat. A korábban pop-up helyszíneken megrendezett esemény megtalálta végleges otthonát: immáron a Godot Kortárs Művészeti Intézet hétszáz négyzetméteres kiállítótérben kap helyet, és ebben az évben az Art Market Budapest vásárral párhuzamosan, továbbra is ingyenes belépés mellett látogatható.

A többfordulós pályázat során sikeresen bejutott száztíz művész között a kiállítás és vásár végén hat díjat osztanak ki. A győztes lehetőséget kap egy önálló kiállításra a Godot Galériában és a többi díjazottal együtt részt vehet a Godot Galéria tíznapos mezőszemerei művésztelepén. ​Az elmúlt évekhez hasonlóan az art fair ideje alatt "gerillaárazás" módszerét alkalmazzák a szervezők, ami azt jelenti, hogy a vásár ideje alatt kicsiben tükrözik azt a folyamatot, ahogy a művészek és alkotásaik folyamatosan emelkedő értékkel bekerülnek a művészeti vérkeringésbe.​

A megnyitó október 1-jén 20 órakor kezdődik a harmadik kerületi Fényes Adolf utcában található Godot Kortárs Művészeti Intézetben.

Ez is érdekelhet:

Ő az, aki Kádár Jánost is meg merte viccelni

Weiler Péter a kortárs magyar kulturális élet fenegyereke. Profi gegmester, aki cartoonsos világának képeit úgy fűzi témánként egy huzalra, mint a legnagyobb amerikai sitcom-gyártók az epizódokat.

(Fotók: Huszár Dávid/ METU)

kiállítás | fiatal | art fair | Godot | Godot Kortárs Művészeti Intézet

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom